Skocz do zawartości

ujawniam potege aksarata

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pomysl był prosty żeby zarabiać tyle to czeba obstawić wszystkie kategorie cale top 3 wyników na wszystkie  dochodowe chasla np. kasyna , leki , pozyczki , hotele,bilety lotnicze

jak Piotrek niechcial to może zaeabia więcej miesięcznie . zobaczę jak będzie dalej może sam od nowa pokonam binga , żeby pokonać gogle musial bym się postsrac i robic ladne strony .   Zrudel programów na razie nie ujawnie bo mnie oszczegala jedna osoba ze niewarto jeszcz może się przydac . te programy dzialaja na linuxie wiec dla wielu osób były by bezużyteczne pozdrawiam linuxa , windows ma wile ograniczen 

Jak się taką kasę trzepie to nie ma mowy o ukryciu kapitału ;) tym bardziej, że obniżyli granice obrotu gotówką 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ukryć się da, ale nie można z niej korzystać na terenie Polski bo od razu do drzwi zapuka UKS lub gorsze służby.

Po drugie takie ukrywanie też nie do końca ma sens bo jak będę mieszkał w willi z basenem, miał limuzynę z kierowcą, a wykazywał 5000 zł dochodu to też odpowiednie służby bardzo szybko się temu przyjrzą dokładniej.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

4 godziny temu, Finan napisał:

bo jak będę mieszkał w willi z basenem, miał limuzynę z kierowcą, a wykazywał 5000 zł dochodu

Jest odpowiedz na takie pytanie. Zanzibar, raj na ziemi. Jak raz tam pojedziesz to będziesz chciał wrócić na stałe. Przy takiej potendze  aksarata jest to możliwe. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

4 godziny temu, Finan napisał:

Ukryć się da

Pewnie, że da. Rydzyk szkoli :D

e: "Ojciec" przytuli nie jedną furę :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

5 godzin temu, Finan napisał:

Ukryć się da

Powyżej pewnego pułapu kasy do monitorowania jej włącza się ktoś inny niż skarbówka dysponujący znacznie większymi możliwościami ;) 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

18 minut temu, Beerbant napisał:

Powyżej pewnego pułapu kasy

Beer... zadrość Cię bierze, że ktoś zgarnia a Ty... mniej :D

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Godzinę temu, Nikonem napisał:

Beer... zadrość Cię bierze, że ktoś zgarnia a Ty... mnie

No ma się rozumieć ale dzięki temu przynajmniej będę miał wyrzeźbione poślady od zaciskania z zazdrości i jakiś tam walor dodatni bedzie :D

3 minuty temu, Beerbant napisał:

i jakiś tam walor dodatni bedzie :D

no właśnie :D Tego się trzym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności