Skocz do zawartości

Porada sklep internetowy

Jasif

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.02.2018 o 14:40, Jasif napisał:

www.marketstolarski.pl

Spoko adres.

Cytat
Produkty25,06 zł
WysyłkaZa darmo!

Doprawdy za darmo? I Ty na tym zarabiasz?

Tak w ogóle skąd pomysł na taki asortyment? Zrobiłeś dobre rozeznanie w temacie? Wiesz chyba gdzie się zaopatrują montażyści mebli a tzw. klient indywidualny chyba nie będzie kupował elementów mebli bo się na tym nie zna.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

28 minut temu, Nikonem napisał:

Spoko adres.

Doprawdy za darmo? I Ty na tym zarabiasz?

Tak w ogóle skąd pomysł na taki asortyment? Zrobiłeś dobre rozeznanie w temacie? Wiesz chyba gdzie się zaopatrują montażyści mebli a tzw. klient indywidualny chyba nie będzie kupował elementów mebli bo się na tym nie zna.

nie zarobiłem jeszcze koszt ad-wordsa przewyższa sprzedaż na chwilę obecną. Taki asortyment bo pracuje w tej branży ponad 10 lat i się na tym znam. Na chwilę obecną zamówienia składają osoby prywatne -coś komuś się zepsuło , a celowałem w producentów 

6 godzin temu, Jasif napisał:

Na chwilę obecną zamówienia składają osoby prywatne -coś komuś się zepsuło , a celowałem w producentów 

To się zastanów nad tym co chcesz osiągnąć.

Pod klienta indywidualnego raczej nie. Pod klienta biznesowego - docierać trzeba mailowo, a sklep traktować jak wygodną platformę do składania zamówień.

Jeżeli jednak upierasz się pod indywidualnego to nie możesz tytułować "Uchwyt Gamet ..." ale raczej Uchwyt do szuflady Gamet ....

Dodaj opisy: do jakich marek mebli pasują itd. Nie wiem jak dużą masz konkurencje, ale jak jest mała to optymalizacja + trochę pozycjonowania i powinno działać.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności