Skocz do zawartości

Personal w OVH - ile strona można postawić?

Toto

Rekomendowane odpowiedzi

Tworzę kopie zapasowe na własnym dysku zewnętrznym co jakiś czas. Czasochłonne ale... skuteczne. :)

Z tymi wirusami to miałem już problem. Właśnie od tego czasu robię samodzielnie kopię.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

@neon103 Nie jestem złośliwy ani nic z tych rzeczy, ale przy takim rozwiązaniu to jaka jest pewność, że w tworzonej kopi jaką pobierasz wszystkich stron nie ma już jakiegoś zainfekowanego pliku ?

Zawsze warto mieć jakąś lokalną kopie na wypadek np. wyparowania danych u usługodawcy.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

9 godzin temu, MaxPan napisał:

WP to najbardziej popularny CMS w internecie dla tego i najbardziej narażony na ataki

Ja myślę że najbardziej narażona na ataki jest Joomla.

9 godzin temu, sylver napisał:

Jeśli naprawdę chcesz ciąć koszty to musisz mieć kopie danego WP (fotki i artykuły) i wgrywać je na nowo przez import danych, a poprzednią instalacje zaorać jak ci coś się wpakuje.

Najlepiej to mieć w panelu przycisk: "Recover to date: rrrr.mm.dd" :), który pociągnie bazę i pliki.

Potwierdzam że istotnie na PHP 7.x szybciej (odczuwalnie dla użytkownika) działa np. PrestaShop.

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

Praktycznie współczesne skrypty dostają "kopa" na php 7.0 i wyższych.

Obciążenie jest po stronie serwera niższe, bo jak zauważył Darek, skrypt krócej wykonuje się po stronie serwera.
A odnośnie słów Maxa - dlatego polecam zawsze resellera pod wszystko, co ma mieć więcej niż jedną domenę, zwłaszcza jeśli trafia się WP lub joomla i separowanie tego od siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności