Skocz do zawartości

Proszę o ocenę strony i logo.

RadekKw

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem samodzielnie stronę oraz zaprojektowałem logo.

Strona ma przedstawiać moje portfolio i ofertę fotografii ślubnej. Czy jest czytelna? Czy zachęca do skorzystania z usługi?

Proszę o ocenę. Będę wdzięczny za wszystkie uwagi, również te krytyczne.

radoslawkwiatkowski.pl

Z góry dziękuję.

Strona jak najbardziej ok. Napisy przy logo bym poprawił (kolor, czcionka)

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

W dniu 9.02.2018 o 12:49, RadekKw napisał:

zaprojektowałem logo.

Strona okej, doczepiłbym się pierwszego zdjęcia w slajderze - sztuczne jest. W logo jak dla mnie o jedną linię tekstu za dużo. Osobiście chyba zrezygnowałbym z imienia i nazwiska a Fotografia Ślubna dał na czerwono.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

8 hours ago, Borgis said:

Bo to fatalnie oszparowana para po wstawieniu do tła parku.

Zdjęcie wykonałem w Rhododendron Park - Kromlau i jest oczywiście prawdziwe, nawet obróbka była niewielka.

Nie umieściłbym tego zdjęcia jako pierwsze, ale kilka osób mówiło mi, że jest przepiękne i powinienem wstawić je jako pierwsze, dlatego tak zrobiłem. Osobiście wybrałbym inne zdjęcie z mojego portfolio. Teraz widzę, że ta fotografia może się jednak nie podobać. Pomyślę nad zmianą.

Dzięki za opinię.

• 2 tygodnie później...

strona przeładowana, za dużo upchanych informacji na raz, logo niestety mocno typowe dla branży,

zobacz na sekcje poniżej - wszystko wygląda mocno templatowo bardziej jak dla portalu informacyjnego z newsami niż z polotem lub po prostu graficznym projektem, klienci mają kupować Cię po wizerunku Twojej strony, która jest bardzo portalowa, brak tutaj jako tako designu i świeżego podejścia, które w tego typu branży jest ważne.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

9 hours ago, harry128 said:

strona przeładowana, za dużo upchanych informacji na raz, logo niestety mocno typowe dla branży,

zobacz na sekcje poniżej - wszystko wygląda mocno templatowo bardziej jak dla portalu informacyjnego z newsami niż z polotem lub po prostu graficznym projektem, klienci mają kupować Cię po wizerunku Twojej strony, która jest bardzo portalowa, brak tutaj jako tako designu i świeżego podejścia, które w tego typu branży jest ważne.

Dzięki za opinię. Chyba rzeczywiście jest w tym dużo racji. Chociaż mam nadzieję, że jednak strona będzie się podobać młodym parom. Faktycznie jest dużo informacji. Chciałem po prostu, aby klienci mogli poza samym portfolio przeczytać o produktach i sprawdzić ceny oraz referencje.

• 2 miesiące temu...

Podzielam uwagi przedmówców. Logo ma za dużo rodzajów czcionek i jest niewidoczne na tle zdjęć. 

Zdjęcie z parą faktycznie wygląda jakby ich ktoś wkleił na chama :)

Na dole jest sekcja Referencje i przycisk Dodaj opinię - jest on niewidoczny i przydałaby się pod nim mała przestrzeń. 

• 1 miesiąc temu...

Ja logo nawet nie zauważyłem, zniknęło gdzieś w tle zdjęć, które je zdominowały. 

Poradnik rozbudował bym o więcej porad niż tylko 1 stronę. 

W polecane strony zmienił bym linki wychodzące na Nofollow bo jest ich tam tyle że google może potraktować to jako spam / katalog albo coś podobnego. 

Ostatnia recenzja konta na moim blogu nest bank opinie klientów i moja.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności