Skocz do zawartości

wyszukiwanie z PL w krajach

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

potrzebuję poszukać trochę rzeczy w innych krajach np.w Rosji.
daję: tryb anonimowy w FF, -> google.ru , zmieniam język na rosyjski, zmieniam region na Rosja, font na cyrylicę i.... w wynikach 1 pozycja *.ru, kolejne *.pl więc pewnie google wie lepiej, że z polskiego IP nie chcę szukać w Rosji tylko w Polsce...  Jak to obejść? (darmowe proxy nie działają)

wiem, że w Rosji to bardziej Yandex ,ale tu podobnie -> "siejczas w polsze..."

Poza tym potrzebuję to na kilka krajów byłego Związku Radzieckiego i południowej Europy.

Dzięki

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

@blazejs nie miałem w ogóle opery, właśnie zainstalowałem i włączyłem VPN-a, dostaję IP z Francji, różnią się segmentem D, ale ciągle Paryż :( jednakże google.ru, stwierdziło, że geolokalizację mam Ukraina ( Украина город Киев - На основе вашего IP-адреса)

i wyniki: połowa z domen .ru połowa z .ua - częściowo to rozwiązuje mi problem wschodu, natomiast nie działa na Węgry, Bułgarię itp.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności