Skocz do zawartości

"Leżakowanie" domeny

Mastiff

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł może troche dziwny ale chodzi mi oto czy jeśli zamierzam robić serwis o np. Bieszczadzkich owcach ale budową serwisu zajme sie dopiero za kilka miesiecy. Czy korzystne było by np wykupienie już w tej chwili domeny przykładowo www.bieszczadzkie-owce.pl podpiecie domeny na jakimś serwerze i wrzuceniu prostej strony w html-u coś w stylu <title>Bieszczadzkie owce - bieszczady owce itd...</title>

Jakiś krótki tekst na temat owiec krótko na temat bieszczadów. Podlinkować tą stronkę w powiedzmy 10 katalogach i po paru miesiacach zaczac budowac docelowy serwis i zaczac juz normalnie pozycjonować?

Czy dzieki temu domena bedzie mocniejsza i mnie poddatna na filtry?

Wymienię się linkiem tekstowym

jesli zaczniesz ja powoli linkowac i zrobisz prawdziwy content, to czemu nie ? ;)

na pewno pozniej latwiej, szybciej bedzie mozna osiagnac wyzsze pozycje na interesujace frazy. No i oczywiscie bedzie mniejsze prawdopodobienstwo filtra, jesli przylozysz wiekszy link power na wlasciwy serwis.

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

Jeżeli pomysł z biegiem czasu Ci się nie zmieni, to jak najbardziej możesz tak zrobić. Zawsze w wolnym czasie bedziesz mógł ja troche podlinkować a nawet dorzucić jakiś kontent.

Mam tak jedną "zapomnianą" subdomenę, ktora ma już ponad pół roku, doslownie trzy zdania na stronie, kilka linków do niej, na liczniku jakieś 2000 odwiedzin robotów, a ma PR3 już od paru miesięcy.

.

Ja zawsze tak robię. Na domenie stawiam content z wikipedi lub piszę sam (jeśli w wiki nie ma) linkuje tylko z katalogów. Strona przeważnie osiąga PR3 i potem nie dostaje filtra jak bedzie tak leżała z 4 miechy.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

a bez podlinkowania to coś daje ?

jeśli domena leżała na godaddy właściwie bez contentu to tak jakby nowa była ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności