Skocz do zawartości

Na świecie są 3 rodzaje ludzi ci co robią backupy

Koala-Panda

Rekomendowane odpowiedzi

...ci o je będą robić oraz ci którzy ich specjalnie nie robią.

Trzeci rodzaj wyszedł kiedy zapytałem gdzie system zapisuje u nich backupy, bo nie było domyślnego folderu na dysku.

I oczywiście po tym jak system się wywalił. Okazało się że gość od 4 miesięcy (od instalacji systemu) codziennie anulował wykonywanie backupu.

Nie przepuścił żadnemu wyświetlanemu okienku; systematycznie codziennie przez 4 miesiące przy zamykaniu programu ubijał wykonanie backupu.

Niestety dopiero po tej wpadce okazało się że programiści wiedzieli o istnieniu tej trzeciej grupy ludzi. W ustawieniach zaawansowanych można zablokować anulowanie backupy przez użytkownika.

Wzruszyła mnie Twoja historia.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Dokładnie z takimi jak Ty, ostrzenie dosłałeś licznik wyzerowałem ale widzę dalej nie zrozumiałeś przekazu.

Wczoraj cały dzień odkopywałeś tematy, trollowałęś nie reagowałeś na sugestie innych użytkowników....

... a dzisiaj robi recydywę ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności