Skocz do zawartości

Którą z podstron ustawić na startową aby strona była lepiej wypozycjonowana?

yooo3

Rekomendowane odpowiedzi

Do moderatorów- tekst został zmieniony.

Zrobilem stronę - https://www.instalki.rwi.pl

Gdzies na necie znalazlem fajny analizator https://www.widexl.com ,po podaniu strony wyswietla się nam czy mamy dobrze wpisane wszystkie meta tagi.itd

Otóż problem jest następujący:

Kiedy sprawdzam tam moja strone z ustawianą główną(tą która pokazuje się po wpisaniu adresu strony) na instalki.rwi.pl/NEWS.php wyswietla mi że niektóre metatagi mam źle powpisywane

Kiedy natomiast sprawdzam tam moja strona z ustawioną na główną stronę instalki.rwi.pl/DOWNLOADS.php wszystko wyswietlane jest w wynikach na zielono i pisze ze poprawnie podobieralem slowa kluczowe itd.

CZy gdy dodam strone do google powinienem ustawic na główną instalki.rwi.pl/downloads.php, czy moze poprostu zmienić tagi, lub tekst na podstronie instalki.rwi.pl/news.php .

Myślę, że google lepiej by zindeksowalo strone downloads.php bo jest bardziej rozbudowana, czy to nie ma roznicy?

prosze o w miare szybka odpowiedz...

To jest php-fusion poczytaj sobie na forum poświęconym dla tego cmsa w jaki sposób usunąć auto-przekierowanie na news.php.

Lepiej będzie jak ustawisz że wpisujac www.instalki.rwi.pl będzie pokazywać się samo www.instalki.rwi.pl

Bez żadnych news.php czy downloads.php

Linki Linki Linki

A pozycjonować podstrony też możesz zarówno downloads.php jak i wszystkie inne jakie zapragniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności