Skocz do zawartości

Witam szanownych forumowiczy!

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pytanie dotyczy "no follow", po raz kolejny:)

Wiem, szukałem, okazało się że nic tak do końca nie wiadomo.

Goolge mio p[olecenia no follow czasami jednak indeksuje strony z odnosnikow.

Mam stronke https://www.kina.waw.pl.

Chce dać z 50 linków na kina Warszawy.

Ale tak żeby gwarantowanie Google tego nie zyndeksowała.

Czy moze lepej dać ich jako Java Skrypt? Czy też wolno mi spytać w takim razie jak y7 temn Jva skrypt miał wygłądał? Przepraszam za lamerskie pytanie. (nawet kiedyś robiłem stronki z linkami na java skrypt, ale dawno, dawno temu:)

Dzięki za ewentualne odpowiedzi.

O ile się nie mylę to nofollow nie spowoduje że strona do której linkujesz nie zostanie zaindeksowana. Nofollow nie przekazuje Twojego Link Powera na inną stronę więc jeśli chcesz zamieścic linki do tych stronek to bez obawy możesz zastosować nofollow.

Tu miała być sygnatura...

W tym konkretnym przypadku chodzi oto że Pawka nie chce osłabiac swojego link powera a chce umieścić odnośniki do stron różnych kin. Umieszcza je z parametrem rel="nofollow" nie przekazuje w ten sposób mocy swoich linków a to czy strona do której linkuje zostanie zaindeksowana czy też nie niama w tym wypadki najmniejszego znaczenia.

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności