Skocz do zawartości

Dlaczego google nie wyświetla strony głównej tylko podstronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Jestem nowy i zielony jesli chodzi o seo i pozycjonowanie. Od 6 lat miałem stronę w Joomla i włamał mi się jakis haker i strona zaczęła się wyswietlać po japońsku. Zrobiłem nową stronę w WP i wszystko pięknie ładnie, tylko spadła z pierwszej strony w google na 76 pozycję i google wyswietla po wpisaniu frazy nie stronę główną tylko podstronę albo jakies stare nieaktualne tresci. Jak to zmienić i czy jest szansa że strona wróci na dawną pozycję. Strona to www.foto-wspomnienia.pl Proszę o pomoc!

7 minut temu, blazejs napisał:

Nie przeindeksowalo ci jeszcze na nowo. Google Search Console, dodaj strone i daj site-mape do przemielenia.

Już to robiłem kilka razy. Strona jest nowa i ma już 1,5 miesiąca, sprawdzałem i ją zindeksowało. Porzednia była na 7 pozycji przez 6 lat a teraz wywaliło mnie na 99 pozycję. Jak wpiszę frazę to wyświetla mi nie stronę główną tylko jakieś nieistniejące już podstrony. Przez kilka dni wróciła na 13 pozycję ale znów poleciała.

Moze trafilem na inny DC bo site:foto-wspomnienia.pl zwracalo mi tylko slady po wlamie (albo wpisalem z 'www' a zindeksowane masz bez 'www'). Teraz widze, ze nowa zawartosc tez jest. Musialbys pogrzebac w konsoli, sprobowac wyindeksowac ten syf. Jak z linkowaniem? Na fotografie slubna trzeba tego duzo.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności