Skocz do zawartości

Pozycjonowanie REDCART

jaro787

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Dziś w narzędziu Google Search Console wgrałem mapę sklepu.
6EsHmw.jpg

I tu pojawia się pierwsze pytanie, bo już wcześniej było z indeksowanych trochę linków przez boty, ale indeksy zostały wykluczone - jak mam to rozumieć?

XHMqg4.jpg

Drugi problem jaki się pojawił to narzędzia do pozycjonowania z sklepu
MDmqRM.jpg

Znajdują się tutaj takie zakładki jak "Opis produktu", "Słowa kluczowe do wyszukiwarki", "SEO"
Ktoś ma jakieś pomysły jak tego używać?
Mam stworzyć opis SEO w "opisie produktu" i wypisać wszystkie słowa kluczowe w zakładce SEO dla niego?
Zamieszczam zdjęcie zakładki SEO
Jm3SiS.jpg

Adres URL strony mogę podać w formie SEO UX

Tytuł strony produktu oraz opis strony produktu to informacje, które wyświetlają się dokładnie w tych miejscach ( patrz obrazek na dole) dobrze ja to rozumiem ?

dqWGsC.jpg

Powiedzcie Panowie oraz Panie o ile dobrze rozumiem co mam wpisać w takim razie w zakładce "SEO >> SŁOWA KLUCZOWE DLA WYSZUKIWAREK"
Wszystkie słowa kluczowe z opisu, dobrze ja to rozkminiam ?

Po co to ? (patrz obrazek niżej )

t4FEB0.jpg

To jest ta zakładka między SEO a Opis produktu.

Mam jeszcze dodatkowo pytanie do was drodzy forumowicze - w jakim miejscu mam wgrać mapę dla wyszukiwarki Bing oraz Yahoo.

Pozdrawiam Serdecznie Jaro :)

Ps.

Aktualnie na sklepie jest 4522 wyświetleń w ciągu 1 miesiące - chce dojść do wyniku 15000 wyświetleń :)
Będę opisywał w tym temacie wszelkie zmiany jakie dokonałem i przekaże wszelkie spostrzeżenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności