Skocz do zawartości

Prywatne proxy od ProxyLive.pl

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

Proxy otwartych na cały internet obecnie nie planuję może w przyszłości pojawi się coś takiego w mojej ofercie. 

Testowałem w Chrome proxy i nie było problemu z autoryzacją po loginie i haśle, ale rozumiem że autoryzacja po IP by się przydała po myślę o tym rozwiązaniu. To jest dopiero start także w trakcie rozwoju i potrzeb klientów będę dostosowywał ofertę tak aby każdemu pasowała :)

bilbord_opublikuj_mini.png

Adam obecnie największe zapotrzebowanie na Proxy Google OK jest do rozwiązywana Recaptcha2 i pracy z kontami Google, YT i usługami Google.

w Chrome właśnie zrobiono ( myślę, że nie przypadkowo), że przy emulacji własnie nie można autoryzować się przy pomocy login/hasło.

Harwest jest już drugorzędna sprawa, jest Aparser ze swoimi tunelami/proxy ten kto harwestuje ciągle kupuje i pracuje, tu dużo rynku nie ma.

• 2 tygodnie później...

Chciałbym ogłosić kilka zmian. 

Pierwsza zmiana na lepsze to że proxy dostają już jeden login i hasło dla całego zamówienia. Czyli proxy dostajemy w takim formacie:

1.2.3.4:1234:login:haslo
1.2.3.4:4566:login:haslo
1.2.3.4:9872:login:haslo

Kolejna sprawa to dodałem nowe API dla programu RankTracker on przyjmuje proxy w innym formacie LOGIN:HASŁO@IP:PORT czyli można API sobie otworzyć i skopiować nasze proxy. 

Adresy API dostępne w panelu klienta. 

Dodałem eksport dla wtyczki FoxyProxy dzięki której możemy w kilku kliknięciach pobrać i dodać proxy do naszej przeglądarki. Link do opisu https://prywatne.proxylive.pl/foxy-proxy.html

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności