Skocz do zawartości

Sandbox

jollyroger

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

To jest mój pierwszy post na forum. Troszkę tutaj poczytałem na temat Sandboxa no i podejżewam że moja stronka właśnie tam wylądowała.

Stronę www.jollyroger.republika.pl wrzuciłem na serwer 02.08.2006 a Google zaindeksowało ją około 18.10.2006. Od tej pory zacząłem dodawać moją stronkę do katalagów (średnio okolo 8 dziennie). W anchorze zawsze umieszczałem tytył strony czyli w moim wypadku słowa kluczowe "Piraci, bukanierzy i korsarze". Przez pierwsze 3 tygodnie stronka dla frazy "piraci" stała wysoko 20, 29 miejsce (może to nie jest szczyt ale jak na moją 1 stronę wystarczy), później jednak zaczęły się dziwne skoki. Jednego dnia strona była na 30 miejscu , następnego na 300 poźniej spadła na 400. Po kilku dniach powróciła na miejsce 39 lecz po tygodniu spadła znówóż na 400. Kilka razy spadała poza 500, a teraz już wogóle google nie indeksuje mojej strony głównej tylko jedną podstronę. Czy to oznaka Sandboxa? Strona jest młoda ale czy to normalne że tak skacze? Proszę o porade bo sam już nie wiem o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności