Skocz do zawartości

Nie mogę dodać do indeksu google stron przez add url 2018 03 02

farcrytabor3

Rekomendowane odpowiedzi

nie działa jak należy, przed chwilą po raz kolejny zablokowało mi polecenie site:. 

Tzn. pokazał wyniki, klikam strona 2 jest OK, strona 3 OK, strona 4 - brak wyników. Cofam, pokazuje stronę 3, odświeżam - brak wyników. I już w ogóle nie sprawdzę site dla tej domeny. Po treści znajduje. Nie jest to też kwestia filtrów. Miałem już tak kilka razy w tym roku, wcześniej raczej nigdy.

dymna.jpg

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem coś mieszają i wprowadzają jakieś zmiany, a indeksowanie jest albo elementem tej zmiany albo tylko wynikiem testów lub błędem popełnionym przy okazji.

Raczej nie jest to zbieg okoliczności, że kilka moich stron w tym samym czasie poszło wyraźnie do góry, ale dla przykładu jedna nie pokazuje się zupełnie w wynikach, a w indeksie pokazuje że jest. Raczej nie można wiązać wzrostu mojej pozycji z zakończeniem działalności blogów onetu i tym, że konkurencja straciła wartościowe linki :) 

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

@Toto, te strony jeszcze siedza w indeksie. A dopoki beda podlinkowane to jedynym wygranym jest Onet bo ma teraz moze i setki tysiecy dodatkowych linkow z 301. Apropos, swieze domeny mi ostatnio wchodza, ale ja nie uzywam Googleowego addurl. Inna sprawa, ze indeksuje sie zwykle glowna i dalej czesto nie chce isc.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

Googlersi oficjalnie potwierdzili zmianę w core algorytmu, więc to może być powodem "czkawki".

Each day, Google usually releases one or more changes designed to improve our results. Some are focused around specific improvements. Some are broad changes. Last week, we released a broad core algorithm update. We do these routinely several times per year....

Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących.

13 minut temu, killerbees1982 napisał:

A może by tak napisać do Googla

Tak, najlepiej wszkazać im od razu o które strony chodzi ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

22 minuty temu, Nikonem napisał:

Tak, najlepiej wszkazać im od razu o które strony chodzi

Korzystając z add url, google dobrze wie kto i co dodaje.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ciekawe czy indeksowanie za pomocą add url, fetch us google i mobile-friendly test Google przywróci do normy. Add URL i dodawanie za pomocą mobile-friendly test były jedynymi narzędzami, które indeksowały wszystkie moje linki błyskawicznie. Fetch Us google indeksował zmiany na stronie. Próbowałem różnych metod, aby zaindeksować linki: indexery, linklicious, pingowanie, zbudowanie strony na Blogger ( po 10 linków na post i sygnały z Google Plus) i żadna z tych metod nie daje rezultatów od początku marca. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności