Skocz do zawartości

Nie mogę dodać do indeksu google stron przez add url 2018 03 02

farcrytabor3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

G słabo zaindeksował mi strony z sitemap to spróbowałem przez adurl i pobierz jako G, niestety od tygodnia stron nie widać w site:adres. Dziwi mnie pewna wybiórczość jeśli chodzi o indeksowanie z sitemap. Strony bardzo podobne (w końcu to kalendarz :)) i połowa idzie do indeksu, a połowa nie.

Kalkulator dni roboczych - jak obliczyć ile jest dni roboczych w danym miesiącu.

Narzędzie ma ograniczoną funkcjonalność. Niebawem możliwe jest, iż przesyłanie do indeksu zostanie usunięte. Wystarczy opcja renderowania strony.

Przyzwyczajcie się do zmian w GSC ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności