Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nazywam się Monika, a pisanie to moja pasja. Od zawsze powtarzam, że trzeba robić to co się kocha, bo tylko wtedy nasza praca będzie efektywna i korzystna. Pisaniem interesowałam się od zawsze,  oprócz tego kocham książki, podróże i języki! Skoro już powiedziałam kilka słów o sobie, to teraz postaram się przybliżyć Ci moją ofertę.

Jeśli szukasz:

* oryginalnych i jedynych w swoim rodzaju tekstów,

* pragniesz podnieść jakość swojej strony internetowej, a nie chcesz przepłacać, 

* lubisz krótkie i treściwe teksty,

* chcesz liczyć na swobodną, ale efektywną współpracę,

to kontaktuj się ze mną pod adresem email: monik990-98@o2.pl

Masz pytanie o cennik? Muszę Cię rozczarować. Nie mam sztywnych "widełek", wszystko jest kwestią komunikacji i odpowiedniego podejścia do drugiego człowieka. Masz swoją propozycję wynagrodzenia, a więc pisz śmiało - wysłuchanie nie oznacza akceptacji :)  Mam tylko jedną, ale ważną zasadę - wynagrodzenie otrzymuje po wykonaniu zadania. Dla Ciebie oznacza to bezpieczeństwo, a dla mnie jeszcze większą motywację do pracy. 

W załączników zaprezentowałam kilka swoich skończonych już projektów.  Pracowałam m.in dla Citibanku, blogerów, publicystów naukowych, czy zwykłych kolorowych obywateli (dla własnego bezpieczeństwa nie upubliczniam na forach znacznej większości swoich prac). Chcesz otrzymać więcej przykładów lub darmową próbkę moich możliwości? Zapraszam do kontaktu!

Citibank.docx ; outsourcing.docx 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności