Skocz do zawartości

Specjalysta od SEO wywróżył mi złą przyszłość

Czaoszesq

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też sobie wypraszam - jestem jeszcze barszo młody (przynajmniej duchem i pewną cześcią ciała) :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Autor z jednej strony coś wie, z drugiej próbuje udowodnić tych co pyta, że są w błędzie

Niby nie chce pozycjonować i być wysoko w wyszukiwarce (a z drugiej strony jednak tak ;)

1310244244_by_Texxxas111_600.jpg

Ja ci kolego dodam tyle

linkowanie-do-i-z-PDF.jpg

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

W dniu 6.03.2018 o 13:04, Czaoszesq napisał:

Witam niedawno założyłem wątek na  Forum Google dla Webmasterów, w celu uzyskania pomocy. Pomijam fakt że jej nie uzyskałem to w dodatku jeden z ich specjalistów wywróżył mi złą przyszłość:

Przecież dostałeś trafną odpowiedź właśnie od gonz0:

Cytat

gonz0 napisał(a):

Cześć,

Zgodnie z tym co powiedział ostatnio John, wymuszanie indeksacji będzie ograniczane ze wzgledu na nadużywanie tej funkcji.

Tyle w temacie

I radzę się z tym  pogodzić.

gonz0

Tylko problem w tym, że ty nie  masz wiedzy aby zweryfikować co jest prawdą a co nie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W zadzie Paweł powiedział to samo co oficjalnie potwierdziło Google. Myślę, że autor tematu musi takim samym tekstem napisać do Johna "o czym ty gociu wogóle piszesz ?", "dodam do tego jeszcze że walczy z takimi cwaniaczkami którzy nazywają siebie specjalistami od SEO, tyle w tym temacie !"

:D

Już na dzień dobry chciał zabłysnąć..obstawiam iż nie miał zielonego pojęcia... że tamten Gonzo..to tutaj zgred..a na codzień to "hydraulik z Francji "...

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

12 minut temu, Herkules napisał:

Gonzo..to tutaj zgred..a na codzień to "hydraulik z Francji "...

... Specjalista ds. nadzoru budowlanego.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jestem na etapie magnezu oraz bilobil;)

No czasem imbir :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności