Skocz do zawartości

Nowy Spis Katalogów

pgt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

po wielu dniach testów udostępniam Wam nowy rozbudowany SPIS KATALOGÓW www.KATALOGI.net.pl

Jeszcze parę rzeczy zostało do zrobienia, np:

- rozbudowany system szukania

- ocenianie katalogów przez użytkowników

- więcej opcji sortowania

- poprawnie wyglądu strony (dopasowanie wyglądu do wszystkich wyszukiwarek)

Czekam na Wasze sugestie....oraz dodanie Waszych katalogów do KATALOGI.net.pl https://www.katalogi.net.pl/add.php :)

Kolejny przydatny spis katalogów. Plus za to, że każdy katalog stron ma swoją oddzielną podstronę, z bardziej szczegółowymi informacjami. Powodzenia w rozbudowie, moderowaniu i oby przybywało Ci jak najwięcej wartościowych katalogów w spisie.

:)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Dziękuje za sugestie, postaram się w miarę czasu dokonać paru poprawek.

Dodałem jeszcze opcję zliczania wejść na Wasze katalogi z www.katalogi.net.pl, aby najbliższym czasie wykonać coś a'la toplista.

Dla mnie przydałby się zupenie nowy element: możliwość eksportu listy albo co byłoby zupełnie super: webAPI. Chodzi o to że robie sobie własne narzędzie wspomagające pozycjonowanie (jak zapewnie wiele osób stąd) i uprościłoby mi to życie. Jak chcesz mogę Ci w tym pomóc :)

Ja mam uwage do dymków jakie sie pokazują pod flagami.

Przy opisie strony wszystkie flagi mają: "Wersja językowa"

W statystykach wszystkie flagi mają: "PL"

Już poprawiłem, dzięki za informacje.

Jak domyślnie posortowane są wpisy po wejściu na głowną stronę?

Według kolejności dodania.

ziutus: Jestem otwarty na pomoc, która może pomóc ulepszyć www.katalogi.net.pl. Na pewno się z Tobą skontaktuje.

P.S.

Poprawiłem trochę wyglądu - zmiana tła.

dostałem oczopląsu - za niebeisko ! co to milicja :)

EDIT: mam nadzieje ze zgode na wykrozystywanie fragmentow z Alexy masz ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności