Skocz do zawartości

TVN przybudówką WSI?

.Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

ITI - i wszystko jasne!

A ja się dziwiłem czemu Legia gra kiepsko. Otóż właściciel tego zespołu - ITI - nasprowadzał na Ł3 piłkarzy-agentów którzy mają sabotować jej poczynania. To spisek wymierzony w polską piłkę klubową - macki układu sięgają wszędzie i chcą zniszczyć wszystko co Polskie! Niestety im się udało - Legia odpadła z pucharów.

Taki Janczyk na pewno jest agentem! Co chwila marnuje okazje, jestem pewny że robi to celowo. Towarzysza Włodarczyka (pseudonim operacyjny: "Nędza") już zdemaskowali i wyrzucili z zespołu - dostanie wysoką emeryturę i odejdzie w stan spoczynku.

Nic tylko kibicować prawicowej Lechii Gdańsk - tam w agentów rzucają bananami.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

No to na koniec podsumujmy: Grzesiek też jest ze WSI. To widać, słychać i .... można bedzie przeczytać w gazecie za trzy dni. My, powołując się na źródła dobrze zakonspirowane w kołach rządowych (beemek), już dzisiaj ujawniamy te niecne prowokacj. Ziobro 7 - zgłoś się ! I bierz się do roboty. To trzeba wyjasnić. Czy prawdą jest, że Bliźniacy zaje...li księżyc na zlecenie GRU? A czy prawdą jest też to, że się już nawrócili i nie są już agentami Kremla tylko Białego Domu? To trzeba wyjaśnić. Komisja zrobi to najlepiej, bo komisarzy mamy doświadczonych.

Jaka jest prawda? A kogo to dzisiaj obchodzi? Dzisiaj trzeba przetrwać. Więc TRWAMy, jeszcze jeden dzień dłużej.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności