Skocz do zawartości

Dzwonki Loga zmieniły właściciela!

iktorn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Serwis Dzwonki loga zmienil wlasciciela. Po zacieklej walce na allegro [ ;) ]. Udalo mi sie go zakupic od kolegi look4me. Gratisowo dostalem rowniez Gry Java. Od nowego roku startuje tez Dzwonki Loga Java. Zgodnie z nową "polityką" pnę się do góry w Googlu.

Konkurencje i ewentualnych współpracowników zapraszam do dyskusji - jestem otwarty na wszelkie pomysły i propozycje.

Piszcie na iktorn (na) koti.pl.

Pozdrawiam

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

skoro jesteś zadowolony to ok, ale jak dla mnie przepłaciłes z 10 razy.  :mrgreen:

Nie przesadzaj. Cena uczciwa, np... jakbys robił taki sajt z wypozycjonowaniem na hasło "loga" to wziąłbyś tylko tyle ?

Oczywiście można się zastanawiac czy przy dzisiejszym zalewie stron tego typu jest sens ją kupować...

...

Wypozycjonowanie takiej strony na właśnie słowo loga to DUŻY NAKŁAD PRACY + design + doświadczenie (które właściciel mi częściowo przekazał). Nie wiem jak cenicie sój czas, ale ja dość wysoko :lol: Dla mnie się opłaciło. Liczę, że w 6-9 miesięcy wyjde na swoje.

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

iktor kurde pusc info co do ceny

jak probowalem namierzyc te transakcje to mam info ze jakis bolek z allegro usunal ta strone ...

umieram z ciekawosci :lol:

zrob prezent na swieta :lol:

A z ciekawości, jak szukałeś? :lol:

Bo nie wiem, jak można tego nie znaleźć - nazwa domeny i 'allegro' w G. i masz na pierwszej pozycji.

Szy.

A ja myslę że iktorn i lock4me to 2 tesame osoby tylko robicie zamieszanie , za taką cene lol nabity w butelke czarodziej :mrgreen:

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

1200 zl????????? :shock: za serwisy gsm

Za strony, ktore wygladaja jak z szablonu

(wydaja mi sie znajome), na ktorych nie ma

nic tylko komponenty wapstera czy wapacza...

Hmm, co do 6 mc zwrotu kosztow... jestes optymista.

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

6 miesieczny zwrot kosztow jest realny. Jak sie utrzyma pozycja (ale nad tym trzeba pracowac) to wtedy moze nawet szybciej. Ale wg mnie ten serwis i tak nie jest tyle wart bo taniej wyszlo by takie cos stworzyc od podstaw i wlozyc pare godzin pracy w wypozycjonowanie (w koncu loga to nie jest az tak popularne slowo jak sms czy dzwonki) albo zaplacic komus kto sie tym zajmie. No ale liczy sie zwrot - na tym polega inwestycja. Kupujemy cos jesli wiemy, ze sie zwroci a potem tylko liczyc zyski - nawet niewielkie, ale zawsze :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności