Skocz do zawartości

Jak opytmalnie dodawać do katalogów?

dpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Rozpoczełem dodawać mój serwis do katalogów . Cały został przygotowany pod wyszukiwarki za pomoc zaleceń wielu książek i tego forum. Mam spis ponad 400 katalogów z linakami bezpośrednim SEO FRIENDY.

Czy jak dodaje strone to takiego zbioru czy opis , tytuł wpisów powinien być w każdym katalogu taki sam?

Czy moze jednak lepiej zmieniać w róznych katalogach różne opisy i tytułu dodawanej strony?

Prosze o pomoc

Pozdrawiam

Dawid

Czy jak dodaje strone to takiego zbioru czy opis , tytuł wpisów powinien być w każdym katalogu taki sam?

Czy moze jednak lepiej zmieniać w róznych katalogach różne opisy i tytułu dodawanej strony?

Cos slabo czytales, roznicuj wpisy bo jak bedziesz dodawal wszystko to samo to mozesz trafic do sandboxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności