Skocz do zawartości

Korzyści ze zlecania reklamy w Skąpcu

Rekomendowane odpowiedzi

za grudzień " skasowali " mnie na 1150 zł  - a od nich miałem 7 czy 9 zamówień....he, przy szczycie  ! Konwersja ni drgnęła ,  przypływ KLienta czy choćby realnych rokujących wizyt szczątkowa. Okazało się że mój sklep

postowali w auto moto ogrodniku i czort wie gdzie a mnie wyklikali na 1150 zł , tfu . NIGDY WIĘCEJ , uważajcie !!!!!!

A reklamację ciężko było złożyć?

Jak masz drogo albo nieciekawą ofertę albo co gorsza inną cenę w porównywarce a inną w sklepie to się nie dziw, że nie masz zakupów.

Porównywarki jako źródło ruchu to trudny temat.

Druga sprawa działam w ich PP i każdy lewy klik wypominają i są tłumaczenia skąd ruch itp. Ja ich polecam.

z robotami nie będę polemizował  - to właśnie tak działa Skąpiec ......gratuluję , JA JUŻ NIGDY WAM LEWUSY NIE DAM ZLECENIA ,  jeśli sklep z prezentami w auto moto i ogrodniczych chcecie mi reklamować i rżniecie potem na tysiaka. , feeeee.... w Ceneo przynajmniej rozliczenie jest jasne , a u was dwa miesiące panienka się dukała , NIGDY ! 

to co 

REKLAMACJĘ ?? ha ha  -rozbieżności między naszym analitykiem a waszym " wykazem " na każdej pozycji kilkadziesiąt , tak tak , tak SKĄPIEC ROBI KASĘ  , orżnięto mnie a reklamację do 

du*y sobie mogę włożyć , nie nie  , po prostu z NACIĄGACZAMI nigdy więcej , tysiąc  macie udławcie się.

• 2 tygodnie później...
Dnia 21.03.2018 o 19:49, atomik333@interia.pl napisał:

Okazało się że mój sklep postowali w auto moto ogrodniku i czort wie gdzie a mnie wyklikali na 1150 zł , tfu . NIGDY WIĘCEJ , uważajcie !!!!!!

Możesz napisać coś więcej gdzie Cię postowali. U nas nagle wizyty ze skąpca wzrosły kilkukrotnie i zastanawiamy się dlaczego tak nagle.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności