Skocz do zawartości

Rosnie poziom na PiO w dol

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

i rok temu zdarzały się Ordynarne PW.

Głupie wypowiedzi, puste posty to CENA jaką płąci się za POPULARNOŚĆ

mimo to to głowy nie przyjdzie mi stąd odejść.

Zauważełm, że odhodzą osoby, które:

a) ostro pochłonął ich biznes

:) nic im nie wyszło.

ale muszą spełniać jeden warunek chęć robienia szumu wokół siebie. Z całym szacunkiem dla tych co odeszli po jakiego grzyba takie spektakularne "odejścia" a potem czytanie forum pod innym nikiem :D.

od początku istnienia forum pewnie z 10 000 osób przestało na nim pisać i co z tego?.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja moze troszke z innej strony. Trzeba lepiej zorganizowac informacje na forum. Z mojego doswiadczenia wynika, ze jedynym sposobem jest .... rozwiniecie serwisu albo artykuly, faq albo wiki.

Wszyscy to znamy, jest duzo informacji ale ciezko je znalezc (zwlaszcza mniej cierpliwym poczatkujacym) i tutaj doraznie mozna przypiac najwazniejsze tematy lub rozwinac to co Michal zaczal: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=20021

Jest to zmudna praca ale tylko w ten sposob mozna poprawic atmosfere.

Poczatkujacy bede mniej zadawac glupich pytan, a starzy wyjadacze beda sie mniej frustrowac :D

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Oto fragment wypowiedzi z PW jednego z userow tego forum do mnie :

Ja juz nie wiem co lepsze, taka odpowiedź czy całkowity Jej brak.

Nie uważam się za pokemona ani trolla na tym forum jednak kilku userów po moim PW, mnie olało.

Tak się zastanawiam jaki morał z tego ?

Chyba żaden bo lekceważenie kogoś świadczy tylko o ...o kulturze osobistej lub braku wiedzy jaką się probuje pokazać tutaj na forum jak wszędzie jest tu masa pozerów a nie pozycjonerów.

Dalszy morał jest taki, że po prostu te osoby trzeba sobie odpuścić...

Z całym szacunkiem dla tych co odeszli po jakiego grzyba takie spektakularne "odejścia" ....

Czytam te forum dość często ale nie zauważyłem by "spektakularnych odejść" była jakaś masa.

W tym roku chyba tylko 2szt.

Jeden Erbit i to nie on informował o swoim odejści oraz dwa Szook ale Szook to Szook i można było to przewidzieć :D

Wszyscy to znamy, jest duzo informacji ale ciezko je znalezc (zwlaszcza mniej cierpliwym poczatkujacym) i

Tematyka forum ze wszystkich stron, rosnąc w którąkolwiek stronę jest przepełniona cierpliwością.

Jak ktoś tego nie rozumie to i nie zrozumie w pełni na czym polega pozycjonowanie...

Jak komuś ciężko coś znaleźć to OK, nieraz bywa, że naprawdę nie idzie w pełni użyć "Szukaj" tymbardziej, że ten mechanizm z sktypcie tego forum jest tragiczny.

Niestety wiem to, że większość ludzi nie szuka nic, mimo, że tak piszą w postach...

Tyle OT....

Ja też uważam, że forum w tym roku coraz bardziej traci na "jakości", tylko że to my tą "jakość" tworzymy więc miejmy pretensje sami do siebie.......

Przecież ja już od dawna nie wyciągnołem żadnej prawdziwej wiedzy merytorycznej i tak szczerze to już na to nie liczę. Jednak niektóre posty przypominają mi o niektórych sprawach lub dzięki nim wpadam na pomysł jakiś testów i o to tutaj chodzi......za to staram się pomóc od czasu do czasu

Sami pomagajcie częściej początkującym a jak nie chcecie sie dzielić wiedzą to nie odpowiadajcie i nie nabijajcie sobie cyferek bo pomnika za to nie dostaniecie....

Jest jeszcze inny wymiar tego forum...dzięki bytności tutaj poznałem paru fajnych ludzi z branży, z którymi teraz współpracuję mimo, że nieraz naprawdę jesteśmy konkurencją oraz paru ludzi, którzy tylko udają "fajnych" a w rzeczywistości kombinują jak się tu coś dowiedzieć albo dokopać.....ale to normalne.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

tutaj to macie pikuś ... jestem na dwóch forach gdzie automatyczny cenzor czasem sobie nie radzi :) a modów kochają jak to koty z psami ... ale i tak ludzie przychodzą pomimo ostrej cenzury :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przecież ja już od dawna nie wyciągnołem żadnej prawdziwej wiedzy merytorycznej i tak szczerze to już na to nie liczę. Jednak niektóre posty przypominają mi o niektórych sprawach lub dzięki nim wpadam na pomysł jakiś testów i o to tutaj chodzi.....

Generalnie nowe tematy są tylko w imię nie wiem czego zostają "zabijane". Jest do sprawdzenia temat dodawarek o katalogów, ale jak tu się odezwać jak zaraz ich właścicele zabijają wątki przekrzykując się nawzajem. Tymczasem (tu niestety doleję oliwy do ognia), najlepsze dwie dodawarki jakie sprawidziłem pochodziły z poza forum. Jedna znana z allegro, a druga np.: sprawdzała obecnośc podtsron w cache.

Gdyby ktoś zechiał rozpocząć wątek merytoryczny o dodawakach (ja obiecuję, że nie będę się czepiał ogólnie dodawarek jako całości) to bardzo chętnie wymienie się wiedzą.

Tak samo gdyby właścicele i poplecznicy sytemów linkujących mniej się na ich temat wypowiadali może by wiecej usłyszeli od Nas. Wypowiedziałem sie np.: swojego czasu dosyć przychylnie o livelink.pl - ma jednak spore ale .. no i chciałem wrócić do wątku i odpisać, ale jak poczytałem wzajemne "wyczieczki" to mi się odechciało :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności