Skocz do zawartości

No, ten... Festiwal SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Ale jesteś ciekawy. :D. Zapokoję twoją ciekawość bo chyba pękniesz. :) Nie byłem na festiwalach, nie śpiewałem, nie byłem na afterkach, nie byłem w ibisie. Gdzie byłem? Tajemnica. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

7 godzin temu, SzlafRock napisał:

Ale jesteś ciekawy. :D

Lubię Cię, dlatego mam nadzieję, że wszystko poszło O.K.

4 godziny temu, jimmi napisał:

Podobno do ibisa koło 6 rano ostatni zawodnicy dotarli 

Kurcze, parę lat minęło jak o tej porze kończyłem imprezy :D Ewentualnie przy dobrych wiatrach, pełnych kieliszkach i interesującym towarzystwie można było ranem kontynuować :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 8 miesięcy temu...

No to chyba czas odświeżyć wątek na rok 2019. 

Czekamy na agendę, ja rozumiem, że na pewno warto i w ogóle, ale na razie to tak w ciemno trochę. ;)

https://www.silesiasem.pl/festiwal-seo-2019-katowice

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności