Skocz do zawartości

Narzędzia Google nie dla SEO?

Go 2 West

Rekomendowane odpowiedzi

Może zbyt dużo ostatnio w telewizji słychać o układzie, podsłuchach czy TW, ale tak sobie myślę, czy usługi Google jak sitemap, analitycs, calendar czy ostatnio games nie są wymierzone w branżę SEO? Przecież zakładając jedno konto do Google Sitemap dajemy im na tależu jakie strony ma dana osoba czy organizacja, do tego podpinamy ich statystyki czy umieszczamy gry. Zakładam, że FireFoxa z Google Toolbar czy Google Calendar nikt o zdrowych zmysłach nie używa, chyba że przesadzam. Ja bynajmniej mając lekkie kłopoty z oszukiwaniem wyszukiwarek czy programu AdWords nie miałbym oporów przy pociągnięciu informacji z w/w źródeł, jeśli miałoby to mi pomóc.

Używam Calendar i nie sądze żeby tak poważna firma radziła sobie z branżą, użytkownikami czy czym kolwiek uzyskując dostęp do ich prywatnych danych, jak maile czy kalendarz...

moja teoria glosi, ze my potrzebujemy ICH tak jak oni NAS

Ba. A moja, że bez tych maluczkich SEO-wców, którzy stabilizują wyniki i pomagają katalogować dane (tak tak), napędzają ludzi i robią reklamę AdWord-som, zarządzają AdWordsami to Google stałoby dużo niżej niż obecnie.

Jak to się nazywa jak słoń jest żywicielem ptaszków, które wyżerają im ze skóry robale ? Chyba symbioza ?

Słoń jest zdrowszy, ptaszki mają co jeść.

Używam Calendar i nie sądze żeby tak poważna firma radziła sobie z branżą, użytkownikami czy czym kolwiek uzyskując dostęp do ich prywatnych danych, jak maile czy kalendarz...

Znasz choć jedną DUŻĄ firmę, która nie nadużywa zaufania swoich klientów? :pisze:

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Ja jestem pewiem że G zbiera nasze dane.Jest tego sporo także niewiadomo czy to wykorzystuje w 100%.

Rozmawiałem jiedyś z gościem który pracuje w G w stanach.Mówił że ta firma jest jak mafia z tamtąd się nie odchodzi.

może mam paranoję, ale dla zaplecza mam inne konto w google nizdla pozycjonowanych stron

pozostałe spawy (i.ex. calendar) to za duzo danych, żeby google mogło coś z nich wyciągnąć

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

bez tych maluczkich SEO-wców, którzy stabilizują wyniki i pomagają katalogować dane (tak tak), napędzają ludzi i robią reklamę AdWord-som, zarządzają AdWordsami to Google stałoby dużo niżej niż obecnie. Jak to się nazywa jak słoń jest żywicielem ptaszków, które wyżerają im ze skóry robale ? Chyba symbioza ? Słoń jest zdrowszy, ptaszki mają co jeść.

Aż pozwoliłem sobie całość zacytować, bo warto to przeczytać.

:)

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności