Skocz do zawartości

pozycjonowanie

sylwek94

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co poznałem podejście właściciela tego biznesu, to może trochę zająć.

A obiektywnie - w przeciwieństwie do zdania @Sanchez Spinoza myślę, że w tym przypadku wiara nie pomoże jeśli człowiek nie da rady.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

1 godzinę temu, sylwek94 napisał:

Ile może zająć wypozycjonowanie strony

Zależy w jakiej wyszukiwarce ma być wypozycjonowana. Może Kuria ma jakąś własną?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

3 godziny temu, odys napisał:

Z tego co poznałem podejście właściciela tego biznesu, to może trochę zająć.

Zamiast płacić odmawia zdrowaśki w intencji pozycjonera? :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Wiem, że nie należy kupczyć z Panem Bogiem i nic to nie da, ale gdym żył w dawnych czasach, gdzie można było zakupić odpust, to podjąłbym się pozycjonowania za jeden dziesiątek różańca codziennie, w mojej intencji. :) Żeby komuś nie przyszło do głowy, że sobie żartuje. Sprawy wiary traktuje bardzo poważnie.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

@ar4 niski próg wejścia... tak jak z fryzjerami, na sprzęt dostają z urzędu pracy, nie robią żadnych szkoleń, a po 2 latach płacz, bo zusu musi płacić 1kPLN...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Cytat

Co to się dzieje? Dlaczego wszędzie chcą się na te koszulki z nadrukami pozycjonować?

bo to franczyza -selino.pl

Nie ma prawie żadnego progu wejścia. Znam technologie w której robione obecnie nadruki na tekstylia i to co kolega autor tematu ma w sklepie jest stanowczo za drogie, ale to nie jest jego wina bo marża w wiekszosci nie jest jego. Trzecia sprawa to że koszulki 100% bawelniane ( najtansze w zakupie hurtem) wcale nie jest atutem. Żeby koszulka dobrze zachowywala się po praniu, nie rosciągala się najlepiej jeśli w składzie jest poliester  - tak zwany polycotton  nawet do 50% poliestru w składzie koszulek mają czolowi producenci, koszulki sportowe maja nawet 80-90% poliestru a ok 10% bawewny lub 100% wtedy używają takie chwytu marketingowego i nazywają poliester "bawelna sportowa" :D.

Tak dla porównania 100% bawelniana koszulka  bod nadruki naprawdę przyzwoitej jakości bawewny kosztuje plus/minus 5-7 zł. Koszulka  pod nadruki  z polycottonu ( 50/50 bawelna i poliester) takiej samej jakosci 10-17 zł.

Nie widzę biznesu w spzredawaniu online koszulki bawełnianej za 40-50 zł plus koszty wysyłki. I ostania sprawa grafik również nie popisał się w mojej ocenie.

Jestem "wierzący" jednak chyba nie aż tak mocno.. Biznes popłynie, równie szybko jak powstał - przy średniej zapytań na frazę "koszulki religijne" -590.

Warto było odwiedzić forum planując inwestycje ( chociażby te z UP), dowiedziałbyś się jak ogromny nakład finansowy na marketing należy ponieść w tej branży.

4 godziny temu, M0drzew napisał:

niski próg wejścia... tak jak z fryzjerami

Nie do końca niski próg wejścia. Owszem inne branże wymagają większego nakładu, ale jak będziesz sprzedawał badziewiarski towar to klient nie wróci i jeszcze obsmaruje w internecie. Dobrej jakości koszulki produkowane w Polsce nie chinach kosztują.

Był bum na koszulki patriotyczne. Skończył się. Kto zarobił to zarobił. Były dobrej jakości przynajmniej w kilku wiodących sklepach. 

Przyglądałem się jednemu i powiem, że wcale nie jest niski próg wejścia jeśli ktoś chce zarobić rozsądne pieniądze.

Jest stara zasada, jeśli chcesz wyjąć musisz włożyć. ;)

Autor tematu liczy na sprzedaż koszulek religjnych. Wątpię aby biznes wypalił.

Fryzjer też nie ma lekko. Ile łbów musi ogolić aby zarobić. No chyba, że Barber. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@SzlafRock Pan od koszulek nie robi koszulek sam, tylko kupuje gotowca (taniego/drogiego - nie ważne) nadruk robi mając drukarkę kolorową (2000pln) i prasę do termo (1500pln) - i biznes jest... to nie jest wysoki koszt wejścia.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności