Skocz do zawartości

Zawansowany tłumacz strony wraz z nazwami plików.

Koala-Panda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam jakiejś bardziej zaawansowanej wtyczki do  automatycznego przetłumaczenia strony.

Chodzi o to żeby powstała druga i trzecia wersja strony w obcym języku en i de. Żeby "fizycznie" istniała a nie była tłumaczona w locie podczas wczytywania.

Kolejna sprawa to nazwy plików.  Testowałem wtyczkę która tłumaczy stronę ale nazwa pliku jest dalej polska.

Mamy ujednolicone nazewnictwo obrazków np.  sloik-malina.jpg i teraz przydałoby się żeby te nazwy były tłumaczone na wersjach en i de  jar-raspberry.jpg  glas-himbeere.jpg

Co będzie się najlepiej sprawdzało w SEO. Nie mam zasobów czasowych żeby wszystko ręcznie tłumaczyć więc musi wystarczyć automat. Wiem że tłumaczenia z niego są raczej kulawe.

Chodzi o to żeby obrazki były indeksowane też pod nazwami w innych językach.

• 2 tygodnie później...

Potrzebuję zrobić na szybkości.. Głównie chodzi o to żebym miał fizyczny adres do strony np. po angielsku.

I żeby się to indeksowało w tym języku.  Strona to prezentacje produktów z podstawowymi ich cechami.

Więc najważniejsze są na niej zdjęcia a nie opisy.

W opisie mam "funkcjonalność" produktu np materiał wykonania rozmiar i opcje dodatkowe. Nawet jak będzie pokaleczone tłumaczenie to od razu załapie się o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności