Skocz do zawartości

[wykonam] zakładanie kont, skrzynek e - mail, profili, + posty

premiumz

Rekomendowane odpowiedzi

Za założenie jednego konta zapłacisz nie więcej niż 30 groszy. Warto. Możesz u mnie zamówić np. 100 kont na 100 różnych stronach i w ten sposób uzyskać świetną "bazę" pod marketing szeptany. Nic nie stoi na przeszkodzie abym napisała także kilka neutralnych postów. 1 post 2-3 zdania to także zaledwie 30 groszy. Podsumowując jedno konto z 5 postami kosztować Cię będzie jedną złotówką i 80 groszy. Niewiele moim zdaniem.

Współpracuje zarówno z firmami jak i osobami prywatnymi. W przypadku osób prywatnych przyjmuje tylko małe zlecenia, płatność po każdym (konto mBank). Z firmą mogę rozliczać się raz w miesiącu. Niestety w tej chwili nie wystawiam faktur VAT.

Z mojej strony nie musisz obawiać się postów typu : "Masz rację. Też tak myślę." itp. a : "Moim zdaniem przed przystąpieniem do kredytu mieszkaniowego powinieneś upewnić się, że nie będziesz miał problemu z jego spłatą, nawet wówczas gdy z dnia na dzień stracisz pracę. Czy posiadasz oszczędności, które pozwolą Ci na zapłatę raty kredytowej przez co najmniej 3 miesiące? Jeśli nie, to przed złożeniem wniosku zgromadź je na dobrze oprocentowanym koncie oszczędnościowym".

Kontakt ze mną pod adresem e - mail : finanx@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności