Łukasz92 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam, Dokładnie od 17 kwietnia na adsense nie mam żadnych wyświetleń, dosłownie same zera, mimo że cały czas dodaje nowe filmy na yt, które w dosyć krótkim czasie zyskują kilku tysięczną oglądalność. Tak jakby wszystko się zatrzymało. Może ktoś pomóc i napisać o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Nie możemy bo ilosc informacji którą podałeś jest niewystarczająca do tego. Więc nie wiemy o co chodzi tak w skrócie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz92 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Normalnie miałem po kilka tysięcy wyświetleń dziennie, reszta statystyk była proporcjonalna, ale od 17 kwietnia dosłownie wszystkie statystyki: wyświetlenia, wyświetlenia strony, kliknięcia, i cała reszta po prostu stanęła na zerze. Nic nie drga, a filmy zyskują na popularności. Nie wiem jak inaczej wytłumaczyć mój problem. Dodając film wskazałem zarabianie więc tym bardziej nie wiem co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Ostatnio coś zmieniali w regulaminie. Jak nie masz 100k wyświetleń to nie będziesz zarabiał. Dotyczy to chyba progu w skali roku, ale nie jestem pewien. Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.