Skocz do zawartości

pozycjonowanie na anglojęzyczną frazę na rynek polski

effa54

Rekomendowane odpowiedzi

Hej mam pytanie, posiadam stronę w języku polskim, która jest pozycjonowana na polskie frazy. Chciałabym pozycjonować ją też na jedną frazę angielskojęzyczną, która jest wyszukiwana również przez Polaków. Moje pytanie jest takie czy dla Użytkowników z PL moja strona będzie miała przewagę nad stronami anglojęzycznymi, które również są pozycjonowane na tą frazę (między innymi)?

Cytat

moja strona będzie miała przewagę nad stronami anglojęzycznymi, które również są pozycjonowane na tą frazę (między innymi)?

teoretycznie TAK, jeśli algorytm użnaje Twoją stronę za bardziej "odpowidznia" do tego typu frazy, lokalizacji, sygnałów z sociali, nawet cookie uzytkownika który tą frazę wpisuje w wyszukiwarkę.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności