jlukas Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Również dostałem dziś maila i mam pytanie, czy dotknięci tematem złożyli wypowiedzenie z ogólnej umowy? A drugie pytanie, jaki hosting polecacie na przenosiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Pit Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 35 minut temu, jlukas napisał: A drugie pytanie, jaki hosting polecacie na przenosiny? hekko.pl od lat korzystam, nie muli i nie wkurza, support też ogarnięty pakiet optimum jakbyś chciał tam załozyć hosta to daj znać na priva podeśle ref linka to dostane mały rabat na kolejne przedłużenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 2 godziny temu, aragz napisał: linuxpl przenoszą za nie dużą opłatą Nawet free, ale czy sklepy? 2 godziny temu, Beerbant napisał: Ja tylko zadałem pytanie. Kiedyś też tak się zaczęło a musiałeś grzać ławy... sądowe Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Nikonem napisał: Nawet free, ale czy sklepy? Kiedyś też tak się zaczęło a musiałeś grzać ławy... sądowe 2 Nie tylko On musiał Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 9 minut temu, zgred napisał: Nie tylko On musiał Czego jęczysz, potem poszliśmy na wino i pieczone ziemniaki Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Hosting hostingiem, pytanie czy sklep można przenieść tak aby w pełni działał poza nazwa.pl ;-) W końcu to (chyba) SaaS. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stevedesign.com.pl Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Atthost Tanie przeniesienie, porządne serwery, support, darmowe SSL, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Beerbant napisał: potem poszliśmy Ktoś tu na PiO miał "a po maturze poszliśmy na dziwki" Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Więc tak - jest to SaaS oparty o Shopera. Podejrzewam, że producent tego systemu czyli dreamcommerce nie będzie chciało być pomocne, nazwa.pl bazą się nie podzieli, a dostępu do plików raczej się nie uzyska. Trochę kiepska sytuacja. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverick46 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Też dostałem takiego maila. Mam mały sklep internetowy, główna moja sprzedaż to allegro, ale miałem na nazwa.pl żeby trochę popykało. Jak mi wyliczyli koszty, to nie opłaca mi się to zupełnie, jeszcze musiałbym dopłacać. Gdzie można przenieść sklep? Ja się kompletnie na tym nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 9 minut temu, maverick46 napisał: Gdzie można przenieść sklep? Ja się kompletnie na tym nie znam. Na 99% nie przeniesiesz sklepu opartego o ich gotowe rozwiązanie. Pozostaje Ci postawić nowy sklep (może być na tej samej domenie) lub kombinowanie. Możliwe, że import/eksport jakoś działa w tym ich rozwiązaniu. Jeśli chcesz, podeślij mi dostęp, spróbuję pomóc. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 minutę temu, theqkash napisał: Na 99% nie przeniesiesz sklepu opartego o ich gotowe rozwiązanie. Czyli ta danina 2 koła za audyt tyczy tych ich sklepów jakie oferowali "Sklep SKLEPICOM i Sklep SKLEPICOM PRO czy wszystkich u nich hostowanych ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Przed chwilą, Mion napisał: Czyli ta danina 2 koła za audyt tyczy tych ich sklepów jakie oferowali "Sklep SKLEPICOM i Sklep SKLEPICOM PRO czy wszystkich u nich hostowanych ? Zgodnie z tą informacją którą posiadam, dotyczyła sklepicomów czyli shoperów zmodyfikowanych na potrzeby nazwa.pl. Klienci mogą mieć problem z wydostaniem się z tego czegoś. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jlukas Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 21 minut temu, maverick46 napisał: Też dostałem takiego maila. Mam mały sklep internetowy, główna moja sprzedaż to allegro, ale miałem na nazwa.pl żeby trochę popykało. Jak mi wyliczyli koszty, to nie opłaca mi się to zupełnie, jeszcze musiałbym dopłacać. Gdzie można przenieść sklep? Ja się kompletnie na tym nie znam. Znajduje się w takiej samej sytuacji. Czy polecacie konkretną firmę (stosunek ceny do jakości) na założenie nowego sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 minutę temu, jlukas napisał: Znajduje się w takiej samej sytuacji. Czy polecacie konkretną firmę (stosunek ceny do jakości) na założenie nowego sklepu? Jeżeli zależy Ci na migracji produktów, trzeba sprawdzić czy w ogóle jest to możliwe. Jeżeli Ci nie zależy, a lubisz interfejs który miałeś w dotychczasowym sklepie, zainteresuj się sklepami prosto z Shopera. W przeciwnym przypadku możesz nawet postaić prestashop na własnym serwerze, lub coś mniejszego jeżeli masz mały sklep. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.