jlukas Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Nie zależy mi na migracji produktów. Dzięki za sugestię Shopera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dobra. Istnieje możliwość aby wyeksportować produkty i przerzucić na innego shopera/prestę/woocommerce. Z zamówieniami i klientami może być różnie. Gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam do kontaktu, chętnie pomogę. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 8 minut temu, theqkash napisał: Gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam do kontaktu, chętnie pomogę. Przy obecnej polityce Nazwa warto żebyś to rozreklamował. Warto odebrać klientów tym... podmiotom bo jak pamietamy: Cytat Świadczeniem usług pozycjonowania dla nazwa.pl zajmuje się Sunrise System SS - nie popieram A skoro jak mówią celebryci po rozprawie są ziemniaczki i wino w dobrym towarzystwie to ja też się piszę Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 10 minut temu, Nikonem napisał: Przy obecnej polityce Nazwa warto żebyś to rozreklamował. Warto odebrać klientów tym... podmiotom bo jak pamietamy: Jak zacznę za bardzo reklamować to pewnie zaraz furtka zostanie zablokowana ;-) Napisałem w kilku miejscach, trzy sklepy się będą dziś/jutro przenosić. Edit: cztery Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Tymczasem na sąsiednim forum: https://forum.rootnode.pl/topic/552-nazwapl-chce-2k-jednorazowo-i-500-zł-miesięcznie-za-rodo/ Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Jeżeli już chcecie spamować promocjami hostingów różnych to tak jak pisałem wyżej, tu nie hosting jest problemem tylko sklep w układzie SaaS, którego nie da się w prosty sposób przenieść. Polecanie hostingu w tym przypadku to jest trochę tak jak polecanie aut osobowych do transportu w temacie o transporcie wielkogabarytowym ciężarówkami i tirami. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dziś jak rozmawiałem o tym z Klientem to myślałem, że to jakiś żart i można sobie odpuścić. Nie dostałem treści tej wiadomości. Jak widzę jednak to smutna rzeczywistość. Najlepiej, że dalej można u nich kupić Sklep za dwieście dziewięćdziesiąt parę złotych ale nie ma żadnego info o RODO. Fajny deal Sklep za niecałe 300 a RODO za 6k w pierwszym roku +2k. A wydaje się, że uczciwie byłoby już informować kupujących. No i pytanie jak teraz kupię to zapłaciłbym za "Audyt" czy tylko "przetwarzanie danych". Swoją drogą to wydaje mi się, że problem przetwarzania danych dotyczy Właścicieli tych sklepów a nie dostawcy usługi. Moja rada - przenieść się gdzieś wczoraj :/ Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @theqkash to shoper tak przy okazji pewnie wypuści jakąś aktualizację dla nazwy żeby sobie eksport ułatwić Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 minutę temu, jimmi napisał: @theqkash to shoper tak przy okazji pewnie wypuści jakąś aktualizację dla nazwy żeby sobie eksport ułatwić Raczej nie, zresztą czasu już coraz mniej. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 nie wiem czy to zaplanowali czy tak wyszło... ale właśnie ruszyła promocja Active Cloud Business za 9 groszy Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 37 minut temu, jimmi napisał: ale właśnie ruszyła promocja Active Cloud Business za 9 groszy Ta, to już trzeci mail od nazwa.pl przesłany wczoraj. Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, mkane napisał: Swoją drogą to wydaje mi się, że problem przetwarzania danych dotyczy Właścicieli tych sklepów a nie dostawcy usługi. Dokładnie. Mi tu śmierdzi wciskaniem usługi niepotrzebnej. Podobnie było z różnymi certyfikatami dla działalności sklepów internetowych. W RODO czytamy: "Certyfikacja jest dobrowolna, a proces jej uzyskania musi być przejrzysty." W nazwa nie ma mowy o dobrowolnej certyfikacji. Należy też zapytać czy nazwa posiada państwową akredytację do certyfikacji w dziedzinie danych osobowych. Nie ma żadnej informacji na ten temat. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theqkash Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Przed chwilą, SzlafRock napisał: W nazwa nie ma mowy o dobrowolnej certyfikacji. Należy też zapytać czy nazwa posiada państwową akredytację do certyfikacji w dziedzinie danych osobowych. Nie ma żadnej informacji na ten temat. Jeżeli interesuje Cię stanowisko właściciela firmy z tematu w tej sprawie, zapraszam tu: https://forum.rootnode.pl/topic/552-nazwapl-chce-2k-jednorazowo-i-500-zł-miesięcznie-za-rodo/ Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777. Sprawdź także niezależne forum o hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrzysio Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Email otrzymali nie tylkowłaściciele sklepów internetowych. Ja mam podpisaną umowę powierzenia danych z nazwa.pl na zwykły hosting i też otrzymałem wspomniane emaile. Co ciekawe przysłali mi dwie faktury, nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 5 godzin temu, theqkash napisał: Ta, to już trzeci mail od nazwa.pl przesłany wczoraj. Nawet uprzejmie zachęcają do płatności ze względu na majówkę Cytat Szanowni Państwo, ze względu na zbliżający się długi majowy weekend nazwa.pl zachęca do sprawdzenia terminu wygasania Państwa usług. Realizacja płatności przed wyjazdem na majówkę zapewni Państwu spokojny wypoczynek i pozwoli cieszyć się wolnym czasem, bez obawy o utratę nieopłaconych usług. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.