Skocz do zawartości

Przekierowanie OVH - hosting inny serwer

alcon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

1)potrzebuje pomocy mam wykupioną domenę na OVH, a strona docelowa znajduje się na innym hostingu. Teraz chciał bym ustawić przekierowanie tak żeby strona otwierała się w postaci mobilnej na telefonie, a nie tak jak na przeglądarce w komputerze.

2)Dodatkowo chciałem zarejestrować domenę w Google Search Console mam TXT google-site-verification ale nie mam pojęcia w które miejsce wkleić ten ciąg znaków przechodzę do zakładki domeny->strefa DNS -> wybieram domenę ->modyfikacja w trybie tekstowym ->wklejam tekst na sam dół klikam zatwierdzam i po chwili otrzymuje komunikat z OVH o anulowaniu (ZoneImport) :( ...

Dzięki za pomoc :)

Pozdrawiam.

2) CD.. Aha na liście jest kilka domen.pl z różnym typem NS, NS, MX, A, TXT, TXT, SPF ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności