Skocz do zawartości

Nowy katalog potrzebne wsparcie

piotreczek100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam bardzo fajną domenę na której chciałbym zrobić katalog obecenie domena ma PR4 i przyznaję, że nie mam pojęcia jak to zrobić, domena zsykała na wartości poprzez to że była "podpięta" do innej a niechciałbym jej zmarnować na byle jakiś śmietnik. Czy znajdzie się jakaś chętna do pomocy dusza? Przyznaję że nie mam nawet pojęcia jaki typ katalogu wybrać:) Zalezy mi jak i Wam powinno na katalogu wartościowym.

Post nieaktualny:( proszę któregoś z moderatorów o usunięcie. Okazało się że domena pobierala PR z przekierowania:(

Mimo to nie znaczy że nie możesz postawić na niej katalogu. A PR teraz jest tak rozdawany że wcale nie trzeba się namęczyć żeby "zdobyć" PR=3.

Co do skryptu to najlepiej będzie jak sam zainstalujesz kilka i wybierzesz ten który Ci najbardziej odpowiada. Ja w tym momencie najbardziej jestem zadowolony z mini.otwarty.pl i jego polecam :)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności