Skocz do zawartości

sonia1231

Rekomendowane odpowiedzi

W wieku 10 lat chodziłem na jagody, całkiem niezłe pieniądze przez miesiąc ciężkiej pracy uzbierałem, dodatkowo byłem pogryziony przez komary i pachniałem naftaliną

Gdy miałem 12-14 lat, zacząłem chodzić do lasu, pomagałem drwalom itd ciężka praca ale były też młode kobiety które odgarniały gałęzie na bok

W wieku 16 lat kopałem rowy przy użycia kilofa pod kable telekomunikacji, to wiek kiedy można już być zatrudnionym jako młodociany pracownik do 18 r.ż. możesz wykładać towar, być pomocą w sklepie itd możliwości jest bardzo wiele

Skoro Sonia ma 16 lat to olaboga w wieku 7 to dopiero miała dylematy

https://polki.pl/zwiazki-i-seks/rozmowy,powiedzcie-czy-milosc-przychodzi-od-razu-czy-dopiero-pozniej,958924,2,wypowiedzi.html

a 4 lata temu próbowała zmierzyć się z arcytrudnym zadaniem

https://brainly.pl/zadanie/8067659

;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Polecam Ci zainteresować się giełdą domen internetowych.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

4 godziny temu, Herkules napisał:

a 4 lata temu próbowała zmierzyć się z arcytrudnym zadaniem (...)

Matko Boska, nie wiedziałem, że są takie strony :wow:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

2 godziny temu, Arkaszka napisał:

cannot, tak z czystej ciekawości co takie dziewczę może znaleźć ciekawego na giełdzie domen,  może to majówka tak na mnie wpływa ale nie ogarniam tego toku rozumowania. 

Jak to co? Domeny na ktorych mozna zarobic na kieliszek chleba. 

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności