Skocz do zawartości

[wykonam] pisanie postów na forum, 150 złotych 1 miesiąc

premiumz

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją ofertę kieruje tylko i wyłącznie do firm, oczekuje bowiem podpisania umowy o dzieło, nie pracuje na czarno, nie wystawiam faktur VAT, nie współpracuje przez portale useme itp.

Ze swojej strony zaś oferuje :

- prowadzenie profilu na wybranym przez zleceniodawcę forum (najchętniej fora kobiece, o zdrowiu, o zdrowym stylu życia, o odchudzaniu, o pożyczkach i kredytach) przez 30 dni, w ciągu dnia mogę napisać 3 posty, jak i 10, wszystko zależy od "życia" w danym dniu na danym forum, nic na siłę, bez szeptanki, jedyna możliwość to dodanie stopki do profilu, ale dopiero po 3 - 4 tygodniach pisania, nie od razu, ów rozwiązanie kosztuje 150 złotych miesięcznie

- nie ma możliwości pisania na kilku forach w tej cenie

- możliwość obsługi 5 for (750 złotych miesięcznie)

- nie istnieje możliwość szeptanki w 1 poście, jak i po 10 napisanych postach, mogę "szepnąć" o produkcie, usłudze, ale dopiero po pierwszym miesiącu, dopiero wówczas, gdy profil będzie "miał wartość", stanie się wiarygodny w sieci

- z własnego doświadczenia wiem, że jeśli nie zainwestujesz..

- nie ma możliwości negocjacji ceny, nie ma możliwości określenia z góry ilości postów, oferta dotyczy prowadzenia profilu, nie napisania określonej ilości postów

Kontakt : finanx@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności