Skocz do zawartości

http://www.download.net.pl/

maras1

Rekomendowane odpowiedzi

za duze menu, za duze boczne kolumny, brak centrum, rameczki wokol title brzydkie, na dole cos sie krzaczy w FF. poza tym schludnie i calkiem ok.

- dodaj hasło reklamowe, wiem że sam adres mówi za siebie ale zawsze to dobrze być pewnym,

- w module logowania coś mi nie pasuje z wyrównaniem tekstów. "logowanie" powinno być bliżej pól tekstowych a "rejestracja" i "zapomniałem hasła" nieco dalej od pól tekstowych.

- czy macie pewność, że wyszukiwarka prosta jest wystarczająca? Bardziej zaawansowani oczekują rozbudowanej wyszukiwarki.

- lay nieco ogranicza ilość informacji dostępnych bez przewijania strony.

- brakuje mi rozpisanych kategorii coś w stylu mapy serwisu

- pod opisami programów brakuje mi komentarzy

- system ocen mało intuicyjny, tylko przez przypadek i dlatego że szukałem wpadłem na to, że trzeba klikać w gwiazdki, może to jakoś uprościć?

Pozdrawiam

Paweł

- dodaj hasło reklamowe, wiem że sam adres mówi za siebie ale zawsze to dobrze być pewnym,

- w module logowania coś mi nie pasuje z wyrównaniem tekstów. "logowanie" powinno być bliżej pól tekstowych a "rejestracja" i "zapomniałem hasła" nieco dalej od pól tekstowych.

- czy macie pewność, że wyszukiwarka prosta jest wystarczająca? Bardziej zaawansowani oczekują rozbudowanej wyszukiwarki.

- lay nieco ogranicza ilość informacji dostępnych bez przewijania strony.

- brakuje mi rozpisanych kategorii coś w stylu mapy serwisu

- pod opisami programów brakuje mi komentarzy

- system ocen mało intuicyjny, tylko przez przypadek i dlatego że szukałem wpadłem na to, że trzeba klikać w gwiazdki, może to jakoś uprościć?

Pozdrawiam

Paweł

dzięki za opinie, przy najbliższej aktualizacji wezmę rozważe je.

Nie jest źle :). Menu rzeczywiście dość ogromne, ale przynajmniej czytelne (ktoś ostatnio pisał w innym wątku o wielkości czcionek).

Całość przyjemna dla oka, bez zbędnych udziwnień. Jedyny szczegół, który mi się nie podoba to zagięcie przy reklamie adsense. Proponuję to wywalić :(

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności