Skocz do zawartości

[wykonam] zakładanie kont na forach, lista od Ciebie, nie mam listy

premiumz

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie uprzedzam "Nie mam listy stron", proszę więc o niepisanie osoby, które jej nie posiadają, na ów maile nie będę odpowiadać.

W cenie 30 groszy założę 1 konto na forum, minimalne zamówienie to 100 kont, w profilu nie uzupełniam takich danych jak wiek, płeć itd., nie dodaje także linku do strony. Istnieje taka możliwość, ale wówczas indywidualnie ustalamy cenę. Uzależniona ona będzie przede wszystkim od długości współpracy.

Dlaczego warto rozpocząć ze mną współpracę? 

1. Oszczędność Twojego czasu. Nie musisz zakładać kont sam. Konta będę już gotowe. Jeszcze przed rozpoczęciem kampanii reklamowej. Zakładam, że systematycznie albo zdobywasz linki do stron swoich klientów albo prowadzisz kampanie marketingu szeptanego. Współpracując ze mną nie musisz zakładać kont na ostatnią chwilę..

2. Gwarancja terminowości. Każdego dnia mogę założyć dla Ciebie max. 300 kont. Nie musisz obawiać się "nagłych wypadków". 

3. Jakość. Konta będę zakładać ja. Żaden robot, osoba trzecia itd. Każde konto założę ja, kliknę w link potwierdzający rejestracje, nie musisz więc obawiać się nieaktywnego konta..

Kontakt : finanx@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności