Skocz do zawartości

Contact form - zaznacz wszystko

madek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Mam na WordPress wtyczkę Contact Form. Robienie tam dodatkowych pól jest łatwe i proste. Chciałbym jednak stworzyć kilka zgód przed wysłaniem zapytania. Jednak w jaki sposób dodać opcję zaznacz wszystkie zgody ?

Chodzi o coś takiego:

zgody.jpg

Dziękuję za pomoc.

1 minutę temu, Finan napisał:

Problem polega na tym że według RODO nie mogą być wszystkie zgody zaznaczone jednocześnie, a muszą być osobno zaznaczane.

Klient ma mieć możliwość wyboru zgody, którą chce mieć. Opcja zaznacz wszystko jest tylko i wyłącznie opcją dodatkową dla osób, którym nie chce się klikać wszystkiego jeżeli wyrażają zgodę na wszystkie zgody.

Możesz też uzasadnić swoją wypowiedź dlaczego takiej opcji nie można by było mieć w formularzu kontaktowym ?

Dziękuję za pomoc.

Mam jeszcze problem  z dodatkowymi 2 polami.

Nie będę ukrywał, że dostosowuje formularz Contact Form.

Znalazłem coś takiego

1) Default
[acceptance accept-this-1] Check here if you accept these terms. [/acceptance]
2) Inverted
[acceptance accept-this-2 invert] Uncheck here if you accept these terms. [/acceptance]
3) Selected by default + Inverted
[acceptance accept-this-3 invert] Uncheck here if you accept these terms. [/acceptance]
[submit "Send"]

Tylko jak to pozmieniać aby pierwsza zgoda była obowiązkowa a 2 pozostałe dodatkowe. Natomiast w treści maila przyszła informacja, czy druga i trzecia zgoda też była zaznaczona ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności