Skocz do zawartości

skrypt obsługi reklamy

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuje darmowego skryptu do obsługi reklamy na stronach

dokladnie chodzi mi o taka funkcje ze klientowi moge zalozyc konto w systemie zeby sobie sledzil ile dziennie jego reklama zostala wyswietlona

cos a'la

https://www.allegro.pl/item131538362_rozbud...na_str_www.html

tutaj cos znalazłem :

https://www.webinside.pl/skrypty/12

mozecie którys konkretny skrypt polecic?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

• 1 miesiąc temu...

Dołączę się do tego postu bo również szukam czegoś podobnego do linków i boksów.

Niestety z tego co wiem to skrypt AdCurtain i AdCurtain2 umieszczają reklamy za pomocą Java Scriptu i co za tym idzie takie reklamy nie są widziane przez wyszukiwarki :D

P.S.

Znalazłeś już coś?

tłumaczenia  i kursy niemieckiego Poznań: edu-niemiecki.eu

Przecież kazur już napisał - phpadsnew! Kompletny skrypt obsługujący dowolne reklamy, od linków przez bannery do popunderów.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

phpadsnew jest ok, ale niektóre zapytania sql ma masakryczne ;) dziś pół dnia grzebałem w nim, żeby zoptymalizować queries. i teraz czekam na dalsze logi od admina czy jest coś lepiej czy nie :D

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności