Skocz do zawartości

Ciekawostka ksiazkowa

BD

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś spisał posty z tego forum w ksiązkę :shock: :lol::D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Kill Bill nie bardzo bo to lumaczenie jakies zagranicznej ksiazki wydanej juz jakis czas temu. Wiec raczej nie ma takiej mozliwosci.

Z tego co wiem to nie ma polskiej ksiazki o pozycjonowaniu. Na rynku jest kilka ksiazek o Google. Niektore z nich zawieraja szczatkowe rozdzialy o pozycjonowaniu ale przyznam sie, ze sa zbyt odkrywcze i wiecej mozna znalezc w sieci.

Spoko ja tylko żartowałem ale jej nie kupię wolę metodę prób i błedów fajna z tego zabawa jest.

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Z tego co slyszalem (zadnej ksiazki na temat pozycjonowania nigdy nie czytalem) to wiekszosc ksiazek kladzie nacisk na meta, co jest absurdalne.

Teraz, algorytmy sie zmieniaja tak czesto i powstaja coraz to nowsze filtry, ze naprawde ciezko byloby napisac cos sensownego na temat pozycjonowania.

Dobra ksiazka o pozycjonowaniu nie ma szans na powstanie - proces wydawniczy jest zbyt dlugi...

Z ciekawosci zapytam jak szacujesz proces wydawniczy. Powiedzmy ksiazki o grubosci 100 stron polskiego autora.

Mysle ze wiecej niz 60 dni, co jest dla mnie wartoscia progowa dla aktualnosci informacji.

Okres obejmuje czas miedzy zebraniem danych i mozliwoscia kupienia ksiazki w ksiegarni.

Wysrodkowales z ta liczba. Wszystko zalezy od grubosci ksiazki. Im grubsza tym dluzej sie pisze.

A może książka o Otwartym Katalogu Internetowym :) Jak wszystko będzie ostatecznie działać poprawnie to może jakieś 100 stron by się zebrało. To chyba jedyne miejsce w którym nikt nie ma wątpliwości kto jest na pierwszym miejscu i dlaczego.

Pełne zaplecze DTP i poligraficzne jest do dyspozycji w każdym momencie. Potrzebnych jest tylko kilku reklamodawców, żeby książka mogła być naprawdę tania.

Jakąś akcję promocyjną też by można było sklecić - np. książka 20 zł a w pakiecie 200 punktów ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności