Skocz do zawartości

Cześć!

dream*

Rekomendowane odpowiedzi

Jako ciekawostkę powiem Wam, że google zabroniło reklam terapii uzależnień w AdWords :)

prawdopodobnie więc cała moja konkurencja przerzuci budżety na SEO także dopiero zacznie się robić ciekawie :)

W między czasie udało mi się uzyskać top3 na takie frazy jak terapia uzależnień Warszawa, leczenie uzależnień Warszawa, leczenie uzależnień, terapeuta uzależnień Warszawa itp - trzymajcie kciuki aby tak pozostało chociaż sądzę, że konkurencja szybko zdeklasuje moje wysiłki swoimi budżetami :(

Witam na Forum i życzę powodzenia

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

W sumie to taka ciekawostka bardziej dla Was bo jest okazja żeby zaproponować takim osobom swoje usługi :) (chociaż wtedy będziemy konkurencją)

Rozwiń myśl, bo ze względu na to, że uzależnienia mnie w ogóle nie dotyczą (nawet kawy nie pijam) to zupełnie nie znam tych metod :) Prawda jest jednak taka, że to trochę słabe, że nie można reklamować tego typu usług bo temat jest społecznie ważny.

PS: w Twoim podpisie brakuje jeszcze wlewów z wit C i płukanek z perhydrolu :P <3 

Jak dla mnie z całym szacunkiem do osób tu piszących jest to dział do przywitania, a nie do dywagacji co jest ok a co nie. Szanujcie to forum i ludzi którzy włożyli w to masę swojego cennego czasu. Niech forum PiO zachowa formę która jest do dnia dzisiejszego i przenieście się z dyskusją do odpowiedniego działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności