Redowy Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Halko All. Od jakiegoś już czasu zmagam się nad zoptymalizowaniem forum pod kątem SEO. Przyznam się od razu bez bicia że nie jestem jakimś tam specem w tej dziedzinie dlatego zwracam się o pomoc do Was. Moje forum stoi na silniku XenForo. Nie mam doświadczenia z tym skryptem i nie wiem jak go zoptymalizować. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 nie mam doświadczenie przy tym skrypcie, ale z tego co widziałem sporo rzeczy jest dobrze ustawione zaraz po instalacji. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redowy Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Hmm... kurcze ale nie pokoi mnie słaba indeksacja ogólnie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.