Skocz do zawartości

PiO typuje wyniki MŚ 2018

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mlody0072 zaszalał i dorzucił sporo fantów do nagród :)  - jest o co walczyć :D  Zakładka z nagrodami uzupełniona.

Zapraszam.

Hmm a mi ktoś zapasowe konto "SzlaRock" usunął ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dla osoby która zajmie pierwsze miejsce ekipa Xneolinks oferuje jedną licensję Xneolinks Standard. Jest to taka sama licencja jak by ktoś kupił, w tym 3 mięsięcy abonamnetu w cenie. Jeśli ktoś będzie chciał można będzie również zrobić platną aktualizację do wersji Premium.

Tak jak ja też uczestniczę i jak by wydażył się cud i ja wygrałem :D Wtedy licensję Xneolinks Standard otrzyma osoba co zajęla drugie miejsce.

No to się też zarejestrowałem ;)

Każdy mecz można obstawiać najpóźniej na ile przed meczem?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności