Skocz do zawartości

PiO typuje wyniki MŚ 2018

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ależ ten mecz wyglądał niekorzystnie dla Chorwacji do czasu strzelenia wyrównującej bramki. A później zwrot o 180 stopni. Anglicy nagle jakby stracili skrzydła.

Nie wierzę jednak, że Chorwacja może wygrać puchar świata. Myślę, że Francja go zdobędzie w przekonującym stylu, dokładnie takim jak dawniej ograła Brazylię.

Ja myślę że dzięki temu że w finale zobaczymy Francję z Chorwacją a nie z Anglią będzie ciekawiej, Chorwaci będą musieli się odkryć a to może spowodować sporą ilość bramek i fajne widowisko.

Oby, bo wolę Chorwację na mistrza niż Francję. Tymczasem Chorwacja sporo więcej się nabiegała i dzień mniej na regenerację przed finałem. No i wczorajszy zastój przez godzinę mnie niepokoi. Z drugiej strony wczoraj szybko dostali bramkę i to taką z ładniejszych. Może po prostu godzinę im zabrało nim otrzeźwieli po jej stracie, a bez tego rozjechaliby Wyspiarzy walcem. Kto wie :D 

A w typowaniu pozostaje mi atakowanie miejsca 13...

Post pod postem, ale już zwycięzca jest pewny. Gratulacje odys. Nie musisz już stawiać finału ;)

W walce o 2. i 3. miejsce pozostają cztery osoby. O 4. może się jeszcze bić spora grupka, bo ponad dziesięciu osób. A na to pechowe 13. jeszcze załapać może się "pół" tabeli (no nie licząc tych, co już na pewno tak nisko nie spadną), a ja akurat zamykam tę stawkę. :D

Ok, już tak oficjalnie (jeśli login nie zgadza się na stronie z typami, to znaczy że został inny podany przy rejestracji konta):

1. @odys (nie obstawił jednego meczu)

2. @flower224 

3. @krzysiuus (na Euro 2016 miejsce 21)

4. @rav88 ( totalnie zaskoczony :D , dodam że 6 meczów nieobstawionych, mogło być podium)

...

i szczęściarz:

13. @KMlody84

I tak organizacyjnie, wygrani proszę się zgłaszać po nagrody do użytkowników, którzy zaoferowali nagrody, info o loginach z PiO dostępne są w zakładce z nagrodami: https://euro2016.freshscraper.i4a.pl/?id=nagrody - powinni wiedzieć o co chodzi, najlepiej proszę pisać z linkiem do tego postu z wynikami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności