Skocz do zawartości

Kupno zwolnionej domeny z PR4 - czy warto

blublus

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszę wprost: po cenie rejestracji warto nabyć dowolną domenę z PR >2 i nie warto dorabiać do tego żadnej ideologii. Tak naprawdę to poza paskudnymi wyjątkami, warto brać dowolną "starą" domenę jeśli jej nazwa pasuje do naszych celów.

Są tacy co biorą jak leci bez wnikania w szczegóły :P

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Co to jest domena Pr4 - pokombinujesz to sam naprodukujesz sobie takich kilkadziesiąt ;).

Zresztą teraz domena ma PR4 po updacie może mieć zero i co pieniądze w błoto?

chyba że tak jak mówi WI po cenie rejestracji jak najbardziej warto - zero ryzyka a można i zyskać :P

Co to jest domena Pr4 - pokombinujesz to sam naprodukujesz sobie takich kilkadziesiąt :P.

Zresztą teraz domena ma PR4 po updacie może mieć zero i co pieniądze w błoto?

Zgadzam się - zwłaszcza mając już choćby trochę zaplecza można uzyskać ładne wyniki. Zaplecze + katalogowanie + systemy wymiany linków:]

A jak kupisz domenę i postawisz drastyczenie różny content to wylot, że hej - tak uważam.

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

@Nimek zapominasz o wieku domeny to raz a dwa jak z nia nic nie bedziesz robił to straci ten PR tak czy inaczej, ale nikt nie bedzie kupował po to tylko aby sobie stała zaparkowana gdzieś

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności