Skocz do zawartości

Wielkość serwisu a pozycjonowanie

dpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie. Mam serwis który składa się z czterech stron.

Pierwsza : index

Druga : subdomena1

Trzecia : subdomena2

Czwarta : kontak

Pozycjonuję na 3 frazy zawarte w index, subdomena1, subdomena2

I tu rodzi się moje pytanie czy dla pozycjonowania lepiej może zrobić serwis bez subdomen?

Czyli serwis skladajacy się z index,idenx2,idnex3,kontak?

Jesli subdomena jest traktowana osobno czyli wynika z tego ze moj serwis sklada się z pojedyczych, róznych stron. I to mnie nie pokoi czy w ten sposób mozna uzyskać dobre wyniki w pozycjonowaniu czy może przeprojektować ? Prosze o jakieś rady.

Pozdrawiam

Dawid

generalnie słowo kluczowe w subdomenie jest silniejsze niż słowo kluczowe w katalogu czy adresie konkretnego pliku.

Jeśli więc subdoemny zawierają interesujące cię słowo kluczowe to ok jeśli nie to przebuduj serwis.

Mam takie pytanie. Mam serwis który składa się z czterech stron.

Dzisaj Twój serwisu to 4 strony, ale też nie możesz przewidzieć czy w przyszłości go nie rozbudujesz i co wtedy uwtorzysz kolejne subdomeny dla pojedycznych podstron. Jaka logika miałaby tkwić w tworzeniu subdomen dla podstron serwisu.

Poza tym jeżeli chcesz żeby ktoś Ci pomógł to podaj adres. i wtedy można coś powiedzieć, bo może tematykę masz taką że wystarczy dobra optymalizacja i kilka linków żeby być w top10.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności