Skocz do zawartości

Administrator fan page'a współodpowiedzialny za przetwarzanie danych

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

No i eurokołchoz pokazał logikę ;)

https://czasopismo.legeartis.org/2018/06/administrator-fanpage-facebook-przetwarzanie-danych-osobowych.html

ciekawe jak na FP umieścić formularz wyrażania zgody na przetwarzanie danych ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

26 minut temu, Beerbant napisał:

ciekawe jak na FP umieścić formularz wyrażania zgody na przetwarzanie danych

Przecież fb już zamieścił taki formularz. Skoro masz dostęp do fb to musiałeś go zaakceptować.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Mi nie mów , powiedz to tym fan piżdżom co je szkopy kazali zamknąć :D za brak informacji kto przetwarza i w jakim ceu dane osobowe :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

13 minut temu, AdamBoganD napisał:

a gdzie pewność że przetwarzane są dane osobowe?

ciasteczka na podstawie których są udostępniane statystyki to jest przetwarzanie tak to ten eurokołchozowy trybunał zinterpretował

56 minut temu, AdamBoganD napisał:

połowa kont na fejsie to fejki, misie uszatki, zdjęcia kradzione z galerii :-)

ja mam wrażenie że już 90% :) 

Najpierw była fotka, gdzie wrzuciłem zdjęcia za dzieciaka, chyba ze 3-4 sztuki plus jedno z armii, nie wiedziałem że z czasem pojawią się w sieci więc skasowałem konto

Potem NK, pomyślałem spoko, kolegów spotkać ze szkoły i złapać na nowo kontakt (maks 40-50 osób które rzeczywiście były warte uwagi) potem jednak podczas wizyty w mięsnym, czy poznając kuzynki moich kolegów dostawałem zaproszenia i te ich foty (koło plazmy 42 cale, auta które nie należy do nich czy z wakacji do Egiptu na kredyt..masakra) gdy wrzuciłem bodajże 4 zdjęcie..pojawiło się z 20 komentarzy "Nieźle wyglądasz".."Nic się nie zmieniłeś"..pomyślałem, jakie to ku**a sztuczne, jak się nic nie zmieniłem od 10 lat..straciłem włosy..mam blizny na pysku...a na foto wyglądałem jak po tygodniowym melanżu (trip w stylu wsiadam i zwiedzam świat prawie bez snu)..wiedziałem już że te wszystkie Social Media to chyba tylko do zbierania danych będą służyć (jakieś funkcje pana gąbki i płatnych smsów itd ;)..ostatnie moje foto na nk..to jak siedzę na wsiowym kiblu..z szampanem i gazetą oraz opisem "Możecie mieć wakacje na kredyt i plazmę na raty..ale nikt z was nie ma własnego sracza na dworze"..to było wiele lat temu..wtedy skończyłem z SM..czy dzisiaj mam konto na FB?

Pewnie.."Ale lewe" anonimowe..do kontaktu z bankiem..Orange..czy messengera..żadnych rzeczywistych danych..zdjęć..tyle...Żyje i mam się dobrze :)

A moi znajomi..co godzinę zmieniają statusy..sweetaśne foty (choć kilka takich mam ;) ..no spoko..dla nich nic się u mnie nie dzieje.. nr nie zmieniam od wielu lat..jak coś ktoś chce niech zadzwoni..

Ale jak kiedyś mówiłem, że FB to nic innego jak narzędzie do zbierania danych i informacji to był śmiech na sali..

No cóż znów wygrałem

Byłem chyba jedynym który miał fejkowe konto wśród tam setek osób które mnie znają..do dziś tego nie zmieniłem

Zdjęcia wykonuje aparatem a nie telefonem, jestem takim dinozaurem co lata z Zenithem ojca z lampą błyskową ale teraz każdy cyfrówka. dziwne czasy bo każdy może być fotografem nie wiedząc jak w ciemni wygląda wywoływanie zdjęć..jak z praktyki przebiega ten proces..

Może i za młody..może i za stary..może i dziwny jestem aspołeczny oportunista..ale czasem wolę być Heńkiem czy Mariuszem..niż tym kim jestem dla ludzi..którzy nie potrafią wyłączyć telefonu..a nawet włączyć racjonalnego myślenia

Pozdrawiam

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności