Skocz do zawartości

AdSense - dwa razy na stronie - link stąd.....

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

z moich obserwacji i tak wynika, ze banner na ktorym sa dwa pola jest drozszy tj. klikniecie wychodzi dla nas za wiecej niz jezeli na 4-ro polowym bannerze.

A co jak są 2 banery - jeden jest tańszy, drugi droższy?

Oj kombinują w tym googlu :D

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

to wynika ze zwyklej logiki nawet jesli masz cztery linki w banerku to masz prarawdopoddobienstwowynosi 25%, ze dany link zostanie klikniety jesli sa dwa to masz 50%, a jesli jest jeden to nie ma konkurencji i te sa drogie dla tych ktorzy reklamuja sie dlatego, ze maja duza skutecznosc i 0 konkurencji. poza tym jesli chcesz sprawdzic moje teorie to zrob sobie kanaly na reklamy.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

jak tylko serwer ruszy to sprawdze bo to co jest najbardziej interesujace to to czy oplaca sie wrzucac male banery ktore trudniej zauwazyc odwiedzajacemu ale sa lepiej platne czy najwiekszy moze mniej platny ale czesciej klikany, moze troche zamieszalem teraz :) ale jak to przetestuje to dam znac

Mam podobny problem - nie wyświetlają się 2 zestawy naraz. Sprawdzałem na głównej, gdzie jest spore obłożenie linkami (próbowałem dodac kwadracik po prawej stronie) i nic. Wyswietla się jedynie puste pole....

Nawet zmieniłem zestaw po lewej na chwilę - aby sprawdzić teorię że reklam jest mało....dałem 1 linka i dalej nic. Kanały chyba nie mają przy tym wszystkim znaczenia. Co więcej - sprawdzałem z wieloma stronami na których pokazuje się 2 i więccej zestawów - nie ma różnicy.

https://www.fundi.pl/?p=1&id=5

Czy ktoś już doszedł w czym tkwią tego rodzaju problemy?

zaobserwowałem również spadek ogólny cTR - i to mniej więcej o połowe. Czy ktos ma podobnie (od mniej więcej od przełomu roku)

pozdrawiam

Próbowałem już z róznymi kanałami - niestety bezskutecznie.  Frasuje mnie co to za narzędzie preview tool....Moglibyscie przybliżyć mi jak to sprawdzac?

Może na początek tak:

https://www.google.com/search?q=adsense+preview+tool

Google jest najpopularniejszą wyszukiwarką na świecie. W Polsce ma około 60% rynku. Warto się zainteresować i zapamiętać adres.

:)

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności