Skocz do zawartości

PHPLD & SUGGEST

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiada ktoś może w swoich zbiorach moda do skryptu PHPLD, umozliwiającego zasugerowanie przez odwiedzającego kategorii?

Niestety jest to aktualnie płatne, ale moze ktoś zassał jak było jescze darmowe lub skad indziej.

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Witam, posiada ktoś może w swoich zbiorach moda do skryptu PHPLD, umozliwiającego zasugerowanie przez odwiedzającego kategorii?

Niestety jest to aktualnie płatne, ale moze ktoś zassał jak było jescze darmowe lub skad indziej.

Pozdrawiam

Tak zassał, ale wcześniej zapłacił. Nie stać cię na te $5 za kilka naprawdę przydatnych modów?

Sam takie mody piszę, także na zlecenie. Więc też może byś coś wymyślił? Aż takie trudne to nie jest.

Zresztą mod SUGGEST CATEGORY, który można znaleźć dla PLD obecnie nie jest specjalnie przydatny.

Ktoś zgłasza nową kategorię, dodaje link, a ty za nic nie wiesz jak te dwie rzeczy spasować...

Ja sobie to zrobiłem inaczej. Dodałem do stronki submit nowe pole - Zasugeruj kategorię, w tabeli PLD_LINK dodałem nową jakość: SUGGEST. I teraz kiedy ktoś przy dodawaniu linka, zasugeruje jednocześnie kategorię, to widzę to przy akceptowaniu linka. Mogę więc wcześniej kategorię storzyć lub też nie.

W późniejszych wersjach PLD, są dodatkowe pola dla dodawanych linków. Z nich też można skorzystać, jako komentarza albo właśnie jako sugerowanie kategorii.

I w ogóle polecam jednak wyskrobać te parę $ i zapłacić za skrypt. Nie jest to wielka kwota, a różnica naprawdę spora. W nowych wersjach dochodzą bardzo przydatne rzeczy. W ostatniej 3.06 dodano możliwość subskrypcji dla płatnych linków, nowe pola dla dodawanego linka, więcej opcji SEO friendly itd...

I tak wiele rzeczy zmieniam po swojemu ...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Tak zassał, ale wcześniej zapłacił. Nie stać cię na te $5 za kilka naprawdę przydatnych modów?

Sam takie mody piszę, także na zlecenie. Więc też może byś coś wymyślił? Aż takie trudne to nie jest.

Nie robie katalogu w celach zarobkowych i rownież chciałbym go za darmo postawić. Już sam hosting mnie kosztował.

Jeżeli piszesz takie rzeczy to chyba nie byłoby problemem tego udostępnić?

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności